ÇEMAŞ'ta İş Yeri Temsilcisi Belli Oldu

EKONOMİ 11.01.2023 - 21:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

ÇEMAŞ'ta İş Yeri Temsilcisi Belli Oldu

DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş Sendikasının örgütlü olduğu ÇEMAŞ'ta, iş yeri temsilcisi Hüseyin Altuntaş oldu.

Yılbaşı öncesi toplu iş sözleşmesi imzalayan ÇEMAŞ'ta işçi maaşlarına yüzde 85 zam yapılmıştı.Toplu iş görüşmesinin ardından Işıklar Holding'e bağlı ÇEMAŞ'ta DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası Anadolu Şubesi'nin iş yeri temsilcisini seçmek için sandığa gidildi. .Seçimde 449 oy alan Hüseyin Altuntaş, iş yeri temsilcisi seçildi.Altuntaş'ı 265 oy ile Mahmut Özçelik ve 193 oyla Fahri Saylam izledi. Kırşehir Haber Türk olarak Hüseyin Altuntaş'a hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.  
DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş Sendikasının örgütlü olduğu ÇEMAŞ'ta, iş yeri temsilcisi Hüseyin Altuntaş oldu.

Yılbaşı öncesi toplu iş sözleşmesi imzalayan ÇEMAŞ'ta işçi maaşlarına yüzde 85 zam yapılmıştı.Toplu iş görüşmesinin ardından Işıklar Holding'e bağlı ÇEMAŞ'ta DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası Anadolu Şubesi'nin iş yeri temsilcisini seçmek için sandığa gidildi. .Seçimde 449 oy alan Hüseyin Altuntaş, iş yeri temsilcisi seçildi.Altuntaş'ı 265 oy ile Mahmut Özçelik ve 193 oyla Fahri Saylam izledi.

Kırşehir Haber Türk olarak Hüseyin Altuntaş'a hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.