Cemalettin Başsoy Kalp Krizi Geçirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2016 - 10:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cemalettin Başsoy Kalp Krizi Geçirdi

Kırşehir'e Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısı için gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kalp krizi geçirdi. Kırşehir'e dün gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un sabah saatlerinde rahatsızlandığı, geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldığı otele çağrılan ambulans ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı. Belediye Başkanı Başsoy'un kalp krizi geçirdiği bildirilirken, yapılan ilk tedavinin ardından Kayseri'ye sevk edildi.
Kırşehir'e Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısı için gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kalp krizi geçirdi.

Kırşehir'e dün gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un sabah saatlerinde rahatsızlandığı, geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldığı otele çağrılan ambulans ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı. Belediye Başkanı Başsoy'un kalp krizi geçirdiği bildirilirken, yapılan ilk tedavinin ardından Kayseri'ye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.