CAN DÜNDAR ''APO'' RESMİ ALTINDA TOPLANTI YAPTI

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2016 - 18:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CAN DÜNDAR ''APO'' RESMİ ALTINDA TOPLANTI YAPTI

Can Dündar,pkk terör örgütüne yakınlığı ile bilinen özgür gündem gazetesinin ''Nöbetçi genel yayın yönetmenliği'' görevini üstlendi.   Gazetenin sabah yapılan toplantısında nöbetçi genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturan Can Dündar,gazetenin sabah toplantısını terörist başı öcalan'ın fotoğrafı altında yapması dikkatleri çekti. Duvarda asılı bulunan fotoğraflardan bir diğerinin ise Paris'te öldürülen PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'a ait olduğu görüldü.Sözde gazeteci sıfatıyla ortalarda dolanan bu can dündar'ın eli kanlı terör örgütüyle nasıl bir ilişki içerisinde olduğu da böylece kanıtlanmış oldu.    
Can Dündar,pkk terör örgütüne yakınlığı ile bilinen özgür gündem gazetesinin ''Nöbetçi genel yayın yönetmenliği'' görevini üstlendi.

  Gazetenin sabah yapılan toplantısında nöbetçi genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturan Can Dündar,gazetenin sabah toplantısını terörist başı öcalan'ın fotoğrafı altında yapması dikkatleri çekti.

Duvarda asılı bulunan fotoğraflardan bir diğerinin ise Paris'te öldürülen PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'a ait olduğu görüldü.Sözde gazeteci sıfatıyla ortalarda dolanan bu can dündar'ın eli kanlı terör örgütüyle nasıl bir ilişki içerisinde olduğu da böylece kanıtlanmış oldu.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.