Çaldığı Paraları Pavyonda Yerken Yakayı Ele Verdi

ASAYİŞ 23.10.2021 - 19:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çaldığı Paraları Pavyonda Yerken Yakayı Ele Verdi

Kırşehir'de hırsızlık için girdiği evden yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve döviz çalan adam, Ankara'daki bir eğlence mekanında yakayı ele verdi.

1 Ekim'de Bağbaşı Mahallesi'nde 3 katlı binanın 2'nci katındaki dairede yaşayan Yusuf Aslan (63), aynı apartmanda oturan akrabalarıyla İstanbul'daki yakınlarının düğününe gitti. Gece Aslan'ın evine giren hırsızlık şüphelisi, çelik kasanın bulunduğu odayı tespit etti.   1 MİLYON LİRALIK EŞYASI ÇALINDI Yanında getirdiği aletlerle çelik kasayı açan şüpheli, yaklaşık 1 milyon TL değerindeki 55 altın bilezik, 120 çeyrek altın, 6 tam altın, 3 altın takı seti, 20 bin euro ve bir miktar Türk lirası çalarak kaçtı. Yaklaşık 1 milyon lirasını çaldıran Yusuf Aslan ise hırsızlığı polise bildirdi. Adrese gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.     ANKARA'DA EĞLENİRKEN YAKALANDI Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayını H.H.İ.'nin yaptığını, arkadaşından aldığı otomobille de Ankara'ya kaçtığını tespit etti. Polis ekipleri, H.H.İ.'nin Ulus ilçesindeki eğlence mekanında olduğunu öğrendi ve buraya operasyon düzenledi. Eğlenirken yakalanan H.H.İ., gözaltına alındı.   80 BİN LİRASINI HARCAMIŞ H.H.İ.'nin, çaldıklarının 80 bin lirasını harcadığı belirlendi. Geri kalan ziynet eşyası ve paralar da el koyularak, sahibine teslim edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan H.H.İ., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırşehir'de hırsızlık için girdiği evden yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve döviz çalan adam, Ankara'daki bir eğlence mekanında yakayı ele verdi.

1 Ekim'de Bağbaşı Mahallesi'nde 3 katlı binanın 2'nci katındaki dairede yaşayan Yusuf Aslan (63), aynı apartmanda oturan akrabalarıyla İstanbul'daki yakınlarının düğününe gitti. Gece Aslan'ın evine giren hırsızlık şüphelisi, çelik kasanın bulunduğu odayı tespit etti.

 

1 MİLYON LİRALIK EŞYASI ÇALINDI

Yanında getirdiği aletlerle çelik kasayı açan şüpheli, yaklaşık 1 milyon TL değerindeki 55 altın bilezik, 120 çeyrek altın, 6 tam altın, 3 altın takı seti, 20 bin euro ve bir miktar Türk lirası çalarak kaçtı. Yaklaşık 1 milyon lirasını çaldıran Yusuf Aslan ise hırsızlığı polise bildirdi. Adrese gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

ANKARA'DA EĞLENİRKEN YAKALANDI

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayını H.H.İ.'nin yaptığını, arkadaşından aldığı otomobille de Ankara'ya kaçtığını tespit etti. Polis ekipleri, H.H.İ.'nin Ulus ilçesindeki eğlence mekanında olduğunu öğrendi ve buraya operasyon düzenledi. Eğlenirken yakalanan H.H.İ., gözaltına alındı.

 

80 BİN LİRASINI HARCAMIŞ

H.H.İ.'nin, çaldıklarının 80 bin lirasını harcadığı belirlendi. Geri kalan ziynet eşyası ve paralar da el koyularak, sahibine teslim edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan H.H.İ., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.