Cahit Uzunboy'un Eşinden Sitem Dolu Sözler

SAĞLIK 22.11.2020 - 12:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cahit Uzunboy'un Eşinden Sitem Dolu Sözler

Kırşehir'de uzun yıllar çocuk doktorluğu yapan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Cahit Uzunboy'un eşi Habibe Uzunboy baş sağlığı dileyen ve acılarını paylaşanlara teşekkür ederken isim vermeden bazı kişiler hakkında da sitem dolu sözler sarfetti.

Uzun yıllar Aşıkpaşa Hastanesinde çocuk doktoru olarak görev yapan ve yaptığı hizmetten ötürü Kırşehirlilerin takdirini ve sevgisini kazanan Cahit Uzunboy bir süre önce parkinson rahatsızlığına yakalanmış ve evinde merdivenden düşerek hastaneye kaldırılmıştı.Beyin kanaması geçiren Uzunboy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Uzunboy'un acı haberi sevenlerini de oldukça üzdü.Cahit Uzunboy'un eşi Habibe Uzunboy ise taziye dilekleri için bir teşekkür mesajı yayınladı.   İşte Habibe Uzunboy'un O Mesajı :   " Cahit’im adına acımı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum ... Ben çocuklarım ve bütün ailemiz adına acımızı paylaşan dua ve güzel dileklerde bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum... Cahit çok fedakar bir doktor iyi bir eş, baba, evlat, abi, insandı... Karşılık beklemeden iyilik yapmayı severdi. İyiliğe iyilik herkesin harcı kötülüğe iyilik er kişinin harcı derdi... Hayata bakışı misyonu buydu... Son yıllarımız çok sıkıntılarla geçti ... Onu üzen yalnız bırakan az sayıda da olsa kişiler kendilerini bilir... Hasta olmasında bunlar büyük etkendi... Onlara beddua etmiyorum Allah’a havale ediyorum... Onun bu kadar dürüst olmasını bile kabul edemediler... Bizce dürüst namuslu olmak başkalarının hakkını savunmak bir erdem değil her insanda olması gereken bir özellik... Başsağlığı dileyen onu seven dua eden herkese sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum... Sağolun varolun sağlıcakla kalın ... Selamlar Sevgiler Saygılar...''
Kırşehir'de uzun yıllar çocuk doktorluğu yapan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Cahit Uzunboy'un eşi Habibe Uzunboy baş sağlığı dileyen ve acılarını paylaşanlara teşekkür ederken isim vermeden bazı kişiler hakkında da sitem dolu sözler sarfetti.
Uzun yıllar Aşıkpaşa Hastanesinde çocuk doktoru olarak görev yapan ve yaptığı hizmetten ötürü Kırşehirlilerin takdirini ve sevgisini kazanan Cahit Uzunboy bir süre önce parkinson rahatsızlığına yakalanmış ve evinde merdivenden düşerek hastaneye kaldırılmıştı.Beyin kanaması geçiren Uzunboy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Uzunboy'un acı haberi sevenlerini de oldukça üzdü.Cahit Uzunboy'un eşi Habibe Uzunboy ise taziye dilekleri için bir teşekkür mesajı yayınladı.
 
İşte Habibe Uzunboy'un O Mesajı :
 
" Cahit’im adına acımı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum ... Ben çocuklarım ve bütün ailemiz adına acımızı paylaşan dua ve güzel dileklerde bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum... Cahit çok fedakar bir doktor iyi bir eş, baba, evlat, abi, insandı... Karşılık beklemeden iyilik yapmayı severdi. İyiliğe iyilik herkesin harcı kötülüğe iyilik er kişinin harcı derdi... Hayata bakışı misyonu buydu... Son yıllarımız çok sıkıntılarla geçti ... Onu üzen yalnız bırakan az sayıda da olsa kişiler kendilerini bilir... Hasta olmasında bunlar büyük etkendi... Onlara beddua etmiyorum Allah’a havale ediyorum... Onun bu kadar dürüst olmasını bile kabul edemediler... Bizce dürüst namuslu olmak başkalarının hakkını savunmak bir erdem değil her insanda olması gereken bir özellik... Başsağlığı dileyen onu seven dua eden herkese sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum... Sağolun varolun sağlıcakla kalın ...
Selamlar Sevgiler Saygılar...''
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.