Cacabey Meydanı Yöresel Ürünler Fuarı'na Ev Sahipliği Yapıyor

YAŞAM 04.10.2021 - 21:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cacabey Meydanı Yöresel Ürünler Fuarı'na Ev Sahipliği Yapıyor

Kırşehir Cacabey Meydanı Türkiye'nin dört bir tarafından katılımcıları ağırlayan ​Yöresel Lezzetler Fuarı ev sahipliği yapıyor.

Ahiliğin merkezi Kırşehir, Ahilik Haftası Kutlamalarının ardından bu kez de yöresel ürünler fuarına ev sahipliği yapıyor.Türkiye'nin dört bir tarafından gelen esnafları bir araya getiren fuar organizasyonu Kırşehirlilerin de büyük ilgisini çekiyor.     Yaklaşık 140 esnafın ağırlandığı fuarda yöresel lezzetler, geleneksel ve doğal ürünler vatandaşlarla buluşturuluyor.Kırşehirli vatandaşlar ise organizasyona büyük ilgi gösteriyor.     Artan enflasyon ile birlikte geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl satışa sunulan ürünlerde de fiyat artışı söz konusu.Birçok vatandaş fuar alanındaki ürünleri pahalı bulurken bazı vatandaşlar ise doğal ve organik olarak düşündüğü ürünlerden almayı ihmal etmiyor.     Fuar alanında çocuklar da unutulmamış ancak bazı vatandaşlar yoğunluğua göre fiyatlarda oynama yapıldığını söyleyerek şikayette bulunuyor.     10 Ekim'e kadar devam edecek fuardan elede edilen gelirin bir kısmı Kırşehir Belediyespor'a aktarılacak.
Kırşehir Cacabey Meydanı Türkiye'nin dört bir tarafından katılımcıları ağırlayan ​Yöresel Lezzetler Fuarı ev sahipliği yapıyor.

Ahiliğin merkezi Kırşehir, Ahilik Haftası Kutlamalarının ardından bu kez de yöresel ürünler fuarına ev sahipliği yapıyor.Türkiye'nin dört bir tarafından gelen esnafları bir araya getiren fuar organizasyonu Kırşehirlilerin de büyük ilgisini çekiyor.

 

 

Yaklaşık 140 esnafın ağırlandığı fuarda yöresel lezzetler, geleneksel ve doğal ürünler vatandaşlarla buluşturuluyor.Kırşehirli vatandaşlar ise organizasyona büyük ilgi gösteriyor.

 

 

Artan enflasyon ile birlikte geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl satışa sunulan ürünlerde de fiyat artışı söz konusu.Birçok vatandaş fuar alanındaki ürünleri pahalı bulurken bazı vatandaşlar ise doğal ve organik olarak düşündüğü ürünlerden almayı ihmal etmiyor.

 

 

Fuar alanında çocuklar da unutulmamış ancak bazı vatandaşlar yoğunluğua göre fiyatlarda oynama yapıldığını söyleyerek şikayette bulunuyor.

 

 

10 Ekim'e kadar devam edecek fuardan elede edilen gelirin bir kısmı Kırşehir Belediyespor'a aktarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.