Cacabey Gençlik Merkezinden Ücretsiz Maske Üretimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 19:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cacabey Gençlik Merkezinden Ücretsiz Maske Üretimi

Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında korumalı maske üretimine başlandı. Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı 81 ilde 81 gençlik merkezinde korumalı maske üretimine başlandığı ifade edilerek, Cacabey Gençlik Merkezi'nin de bu kurumlar arasında yer aldığı belirtildi. Gönüllü gençler ve gençlik liderlerinin maske üretiminde görev aldığı vurgulanan açıklamada, "Gençlik merkezimizdeki gönüllü gençlerimiz ve liderlerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce 81 il gençlik merkezlerinde başlatılan bu mücadelede 'biz de varız' diyerek desteklerini gösterdiler." denildi. Açıklamada, gönüllü gençler ve gençlik liderlerinin, 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet verilen Vefa Destek Grubu'nda da görev yaptığı aktarıldı.

Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında korumalı maske üretimine başlandı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı 81 ilde 81 gençlik merkezinde korumalı maske üretimine başlandığı ifade edilerek, Cacabey Gençlik Merkezi'nin de bu kurumlar arasında yer aldığı belirtildi.

Gönüllü gençler ve gençlik liderlerinin maske üretiminde görev aldığı vurgulanan açıklamada, "Gençlik merkezimizdeki gönüllü gençlerimiz ve liderlerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce 81 il gençlik merkezlerinde başlatılan bu mücadelede 'biz de varız' diyerek desteklerini gösterdiler." denildi.

Açıklamada, gönüllü gençler ve gençlik liderlerinin, 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet verilen Vefa Destek Grubu'nda da görev yaptığı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.