Cacabey'de Sağanak Yağış Altında Cuma Namazı

YAŞAM 29.05.2020 - 14:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cacabey'de Sağanak Yağış Altında Cuma Namazı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ibadete kapalı olan camiler bugün kılınan Cuma namazıyla birlikte 74 günün ardından tekrar ibadete açıldı.Maske ve sosyal mesafe kurallarına göre kılınan namazda vatandaşlar evlerinden getirdikleri seccadeleri kullandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart tarihinde camiler ibadete kapatılmıştı. Normalleşme süreci kapsamında bugün kılınan Cuma namazıyla beraber camiler 74 günün ardından tekrar ibadete açıldı. Maske ve sosyal mesafe ile kılınan Cuma namazında, vatandaşlar seccadeleri evlerinden getirdi. Seccadesi olmayanlara yetkililer tek kullanımlık seccade verdi.     SECCADELER EVLERDEN GETİRİLDİ   Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart tarihinden itibaren ibadete kapalı olan camiler bugün Cuma namazıyla birlikte ibadete yeniden açıldı. Yurt genelinde vatandaşlar Cuma namazını tekrar cemaatle kılmak için camilere giderken, Kırşehir'de de Cacabey Meydanı , Ahi Evran Külliyesi ve Hoca Ahmed Yesevi Camisi ve avlusu saatler öncesinden dolmaya başladı.   SAĞANAK YAĞIŞIN ALTINDA CUMA NAMAZI   Cacabey Meydanını dolduran çok sayıda vatandaş sosyal mesafe kurallarına uyarak namazlarını kıldı.Vatandaşlar namazlarını sağanak yağış altında eda ettiler.  
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ibadete kapalı olan camiler bugün kılınan Cuma namazıyla birlikte 74 günün ardından tekrar ibadete açıldı.Maske ve sosyal mesafe kurallarına göre kılınan namazda vatandaşlar evlerinden getirdikleri seccadeleri kullandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart tarihinde camiler ibadete kapatılmıştı. Normalleşme süreci kapsamında bugün kılınan Cuma namazıyla beraber camiler 74 günün ardından tekrar ibadete açıldı. Maske ve sosyal mesafe ile kılınan Cuma namazında, vatandaşlar seccadeleri evlerinden getirdi. Seccadesi olmayanlara yetkililer tek kullanımlık seccade verdi.

 

 

SECCADELER EVLERDEN GETİRİLDİ

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart tarihinden itibaren ibadete kapalı olan camiler bugün Cuma namazıyla birlikte ibadete yeniden açıldı. Yurt genelinde vatandaşlar Cuma namazını tekrar cemaatle kılmak için camilere giderken, Kırşehir'de de Cacabey Meydanı , Ahi Evran Külliyesi ve Hoca Ahmed Yesevi Camisi ve avlusu saatler öncesinden dolmaya başladı.

 

SAĞANAK YAĞIŞIN ALTINDA CUMA NAMAZI

 

Cacabey Meydanını dolduran çok sayıda vatandaş sosyal mesafe kurallarına uyarak namazlarını kıldı.Vatandaşlar namazlarını sağanak yağış altında eda ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.