Bunun Adını Siz Koyun

DİĞER 05.06.2020 - 16:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bunun Adını Siz Koyun

Kırşehir'de kanalizasyon arızası gidermek için rögar kapağını açan ekipler acı bir manzara ile karşılaştı.

Kırşehir Belediyesi Halk Masasına gelen kanalizasyon arızası şikayetiyle bölgeye giden ekipler rögar kapağını açınca acı bir manzara ile karşılaştı.Kimliği belirsiz kişiler tarafından tonlarca kaya parçası kanalizasyon hattına doldurulmuş şekilde bulundu.     Söz konusu arızanın ise doldurulan bu taşlar yüüznden olduğu anlaşıldı.Ekipler kanalizasyon hattına dökülen kaya parçalarını temizleyerek şikayete konu arızayı giderdi.
Kırşehir'de kanalizasyon arızası gidermek için rögar kapağını açan ekipler acı bir manzara ile karşılaştı.

Kırşehir Belediyesi Halk Masasına gelen kanalizasyon arızası şikayetiyle bölgeye giden ekipler rögar kapağını açınca acı bir manzara ile karşılaştı.Kimliği belirsiz kişiler tarafından tonlarca kaya parçası kanalizasyon hattına doldurulmuş şekilde bulundu.

 

 

Söz konusu arızanın ise doldurulan bu taşlar yüüznden olduğu anlaşıldı.Ekipler kanalizasyon hattına dökülen kaya parçalarını temizleyerek şikayete konu arızayı giderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.