Bunun Adı ''Küstahlık''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2019 - 10:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bunun Adı ''Küstahlık''

Adnan Menderes tarafından haksız şekilde Kırşehir'den koparılarak Nevşehir'e bağlanan Hacıbektaş İlçesinin yapılan 2. sınıf muamele tekrar gözler önüne serildi. Kırşehir Belediyesi meclisinde CHP, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin aldığı karar ile öğrencilere tahsis edilmek üzere kullanımda olmayan 7 şehir içi otobüsünden birisi Hacıbektaş Belediyesine sembolik bir ücret karşılığında kiralanmıştı.Bu durum akıllara ''Acaba Hacıbektaş neden resmi olarak bağlı olduğu Nevşehir'den değil de Kırşehir'den böyle bir talepte bulundu?'' sorusunu akıllara getirdi. BAŞKAN RANDEVU SAATİNDE YOK Hacıbektaş'ın CHP'li Belediye Başkanı Yoldaş Altıok 25 Haziran Salı Günü saat 13:00'e Nevşehir'in AKP'li Belediye Başkanı Rasim Arı ile görüşmek üzere randevu alıyor.Belirtilen saatte Nevşehir'e giden Altıok'a randevu verilen saatte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın yerinde olmadığı söyleniyor ve Altıok Hacıbektaş'a dönüyor.Böylece Nevşehir Belediyesi'nden ilçesinin ihtiyaçları ile ilgili talepte bulunacak olan Yoldaş Altıok eli boş dönüyor. KARDEŞ ŞEHİR ELİNİ UZATTI 1954 yılında demokratik tercihi yüzünden Adnan Menderes tarafından haksız şekilde ilçe yapılan ve Hacıbektaş İlçesi de Nevşehir'e bağlanan Kırşehir'in CHP'li Belediyesi geçtiğimiz aylarda Hacıbektaş Belediyesini kardeş Belediye ilan etmişti.Nevşehir Belediyesi ile randevu krizi yaşayan Yoldaş Altıok bu kez durumu Kırşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na bildirdi.Kırşehir Belediyesi de AKP'li meclis üyelerinin itiraz ettiği oy çokluğu kararı ile Hacıbektaş Belediyesi'ne kullanımda olmayan otobüslerden birisini tahsis etti. NEVŞEHİR BELEDİYESİNDEN KÜSTAH CEVAP Söz konusu olay sonrası olay gündeme gelince Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı sosyal medya hesabından , böyle bir randevu talebi olmadığını belirterek iddiaları yalanladı. Nevşehir Belediyesi hesabından ise küstahça bir paylaşım yapıldı.Nevşehir Belediyesi'nden Hacıbektaş Belediyesine atılan paylaşımda , ''Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.Hacıbektaş Belediyesi keşke yalan haberlere malzeme olmak yerine dm (twitter üzerinden mesaj) atsaydınız sizinle de ilgilenirdik.'' Hacıbektaş Belediyesi ise bu paylaşıma cevap olarak randevu saati bilgilerini vererek Nevşehir Belediyesinin üslubunu bozduğunu belirtti.

Adnan Menderes tarafından haksız şekilde Kırşehir'den koparılarak Nevşehir'e bağlanan Hacıbektaş İlçesinin yapılan 2. sınıf muamele tekrar gözler önüne serildi.

Kırşehir Belediyesi meclisinde CHP, MHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin aldığı karar ile öğrencilere tahsis edilmek üzere kullanımda olmayan 7 şehir içi otobüsünden birisi Hacıbektaş Belediyesine sembolik bir ücret karşılığında kiralanmıştı.Bu durum akıllara ''Acaba Hacıbektaş neden resmi olarak bağlı olduğu Nevşehir'den değil de Kırşehir'den böyle bir talepte bulundu?'' sorusunu akıllara getirdi.

BAŞKAN RANDEVU SAATİNDE YOK

Hacıbektaş'ın CHP'li Belediye Başkanı Yoldaş Altıok 25 Haziran Salı Günü saat 13:00'e Nevşehir'in AKP'li Belediye Başkanı Rasim Arı ile görüşmek üzere randevu alıyor.Belirtilen saatte Nevşehir'e giden Altıok'a randevu verilen saatte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın yerinde olmadığı söyleniyor ve Altıok Hacıbektaş'a dönüyor.Böylece Nevşehir Belediyesi'nden ilçesinin ihtiyaçları ile ilgili talepte bulunacak olan Yoldaş Altıok eli boş dönüyor.

KARDEŞ ŞEHİR ELİNİ UZATTI

1954 yılında demokratik tercihi yüzünden Adnan Menderes tarafından haksız şekilde ilçe yapılan ve Hacıbektaş İlçesi de Nevşehir'e bağlanan Kırşehir'in CHP'li Belediyesi geçtiğimiz aylarda Hacıbektaş Belediyesini kardeş Belediye ilan etmişti.Nevşehir Belediyesi ile randevu krizi yaşayan Yoldaş Altıok bu kez durumu Kırşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na bildirdi.Kırşehir Belediyesi de AKP'li meclis üyelerinin itiraz ettiği oy çokluğu kararı ile Hacıbektaş Belediyesi'ne kullanımda olmayan otobüslerden birisini tahsis etti.

NEVŞEHİR BELEDİYESİNDEN KÜSTAH CEVAP

Söz konusu olay sonrası olay gündeme gelince Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı sosyal medya hesabından , böyle bir randevu talebi olmadığını belirterek iddiaları yalanladı.

Nevşehir Belediyesi hesabından ise küstahça bir paylaşım yapıldı.Nevşehir Belediyesi'nden Hacıbektaş Belediyesine atılan paylaşımda , ''Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.Hacıbektaş Belediyesi keşke yalan haberlere malzeme olmak yerine dm (twitter üzerinden mesaj) atsaydınız sizinle de ilgilenirdik.''

Hacıbektaş Belediyesi ise bu paylaşıma cevap olarak randevu saati bilgilerini vererek Nevşehir Belediyesinin üslubunu bozduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.