Bunun Adı ''Kalleşlik''

GÜNDEM 29.09.2020 - 11:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bunun Adı ''Kalleşlik''

Kırşehir'de bazı art niyetli kişilerin sistematik olarak çöpleri boş olan çöp konteynırlarına değil çevreye bıraktığı ve bu resimleri daha sonra sosyal medya ya da telefon uyugulamarı üzerinden paylaşarak ''Kırşehir Pis'' algısı oluşturmaya çalıştığı ortaya çıktı.

  Dün sosyal medya hesabımızında yaptığım paylaşımda , Kırşehir pazar yerinde bir esnafın domates atıklarını boş olan çöp konteynerine değil çevreye bıraktığı belirtilmişti.Söz konusu paylaşıma kullanıcılardan çok sayıda yorum yapıldı.Yapılan yorumlarda söz konusu görüntünün Kırşehir'e yakışmadığı , bazı insanlara eğitim verilmesi gerektiği belirtilirken bir kısım kullanıcılar ise bu yapılanın Belediyeyi karalamak ya da zor durumda bırakmak için çevreye verilmeye çalışılan ''Kırşehir pis'' algısı olduğunda hem fikirdiler.Peki ama bu durum sadece bir kaç kişinin yaptığı art niyetli bir hareket mi yoksa bunun örnekleri var mı ?   ÇOK SAYIDA GÖRÜNTÜ GELDİ   Yaptığımız paylaşımın ardından vatandaşlardan buna benzer çok sayıda resim geldi.Bilindiği üzere Kırşehir Belediyesi daha önce şehrin muhtelif noktalarına çevreye duyarlı çöp konteynerleri yerleştirmişti.Birçoğu boş olan konteynlerin yerine çöplerin bazı kişiler tarafından çevreye saçıldığı belirlendi.Daha sonra ise bu çöp resimlerini çekerek mobil uygulamalar ya da sosyal medya üzerinden paylaşıp ''Kırşehir Pislik İçinde'' algısının oluşturulmaya çalışıldığı öğrenildi.   İŞTE O GÖRÜNTÜLER              
Kırşehir'de bazı art niyetli kişilerin sistematik olarak çöpleri boş olan çöp konteynırlarına değil çevreye bıraktığı ve bu resimleri daha sonra sosyal medya ya da telefon uyugulamarı üzerinden paylaşarak ''Kırşehir Pis'' algısı oluşturmaya çalıştığı ortaya çıktı.

 

Dün sosyal medya hesabımızında yaptığım paylaşımda , Kırşehir pazar yerinde bir esnafın domates atıklarını boş olan çöp konteynerine değil çevreye bıraktığı belirtilmişti.Söz konusu paylaşıma kullanıcılardan çok sayıda yorum yapıldı.Yapılan yorumlarda söz konusu görüntünün Kırşehir'e yakışmadığı , bazı insanlara eğitim verilmesi gerektiği belirtilirken bir kısım kullanıcılar ise bu yapılanın Belediyeyi karalamak ya da zor durumda bırakmak için çevreye verilmeye çalışılan ''Kırşehir pis'' algısı olduğunda hem fikirdiler.Peki ama bu durum sadece bir kaç kişinin yaptığı art niyetli bir hareket mi yoksa bunun örnekleri var mı ?

 

ÇOK SAYIDA GÖRÜNTÜ GELDİ

 

Yaptığımız paylaşımın ardından vatandaşlardan buna benzer çok sayıda resim geldi.Bilindiği üzere Kırşehir Belediyesi daha önce şehrin muhtelif noktalarına çevreye duyarlı çöp konteynerleri yerleştirmişti.Birçoğu boş olan konteynlerin yerine çöplerin bazı kişiler tarafından çevreye saçıldığı belirlendi.Daha sonra ise bu çöp resimlerini çekerek mobil uygulamalar ya da sosyal medya üzerinden paylaşıp ''Kırşehir Pislik İçinde'' algısının oluşturulmaya çalışıldığı öğrenildi.

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.