Bunalıma Giren Genç Kendini Astı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2017 - 13:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bunalıma Giren Genç Kendini Astı

Kırşehir'de bunalıma giren genç evinin bodrumunda kendini astı. Ailesinin eve gelmemesi sonrası yaptığı araştırmada eve gelmeyen R.E.S.,'nin intihar ettiği ortaya çıktı. Olay, Medrese Mahallesinde bulunan Saray Apartmanı bodrum katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre dün gece eve gelmeyen ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen R.E.S., ailesi ile oturduğu ikametin bodrum katında kendini evden aldığı sanılan çarşafla astı. 112 ekiplerinin ve polisin geldiği olay yerinde şahsın gece geç saatlerde girdiği bunalım sonrası intihar ettiği öne sürülürken R.E.S.,'nin bir dönem Kahramanmaraş'ta kepçe operatörü olarak çalıştığı ve nişanlısından ayrıldıktan sonra ise bunalıma girdiği iddia edildi. Aile ise R.E.S.,'nin tedavi için aldığı ilaçları uzun süredir kullanmadığını söyledi. R.E.S.,'nin cesedi ön otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kırşehir'de bunalıma giren genç evinin bodrumunda kendini astı.

Ailesinin eve gelmemesi sonrası yaptığı araştırmada eve gelmeyen R.E.S.,'nin intihar ettiği ortaya çıktı. Olay, Medrese Mahallesinde bulunan Saray Apartmanı bodrum katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre dün gece eve gelmeyen ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen R.E.S., ailesi ile oturduğu ikametin bodrum katında kendini evden aldığı sanılan çarşafla astı. 112 ekiplerinin ve polisin geldiği olay yerinde şahsın gece geç saatlerde girdiği bunalım sonrası intihar ettiği öne sürülürken R.E.S.,'nin bir dönem Kahramanmaraş'ta kepçe operatörü olarak çalıştığı ve nişanlısından ayrıldıktan sonra ise bunalıma girdiği iddia edildi. Aile ise R.E.S.,'nin tedavi için aldığı ilaçları uzun süredir kullanmadığını söyledi. R.E.S.,'nin cesedi ön otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.