Bunalıma Girdi İntihar Etti

ASAYİŞ 01.01.2022 - 23:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bunalıma Girdi İntihar Etti

Kırşehir'de hayvan otlattığı sırada yanındaki tüfeğin üzerine düşen çoban, tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Olay Kaman'a bağlı Başköy'de meydana geldi.Hayvancılıkla uğraşan Ömer Ö., yanında taşıdığı tüfeği ile birlikte hayvan otlatmaya gitti.Bir süre sonra hayvan otlatılan alana gelen kardeşi A.Ö. , Ömer Ö.'nün cansız bedeni ile karşılaştı.Olayın jandarma ekiplerine bildirilmesinin Ömer Ö.'nün cansız bedeni Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.     Olay yerinde yapılan incelemede Ömer Ö.'nün tüfeği ile kendisini vurduğu belirlendi.Ömer Ö.'nün asıl ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.
Kırşehir'de hayvan otlattığı sırada yanındaki tüfeğin üzerine düşen çoban, tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Olay Kaman'a bağlı Başköy'de meydana geldi.Hayvancılıkla uğraşan Ömer Ö., yanında taşıdığı tüfeği ile birlikte hayvan otlatmaya gitti.Bir süre sonra hayvan otlatılan alana gelen kardeşi A.Ö. , Ömer Ö.'nün cansız bedeni ile karşılaştı.Olayın jandarma ekiplerine bildirilmesinin Ömer Ö.'nün cansız bedeni Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Olay yerinde yapılan incelemede Ömer Ö.'nün tüfeği ile kendisini vurduğu belirlendi.Ömer Ö.'nün asıl ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.