Bunalıma Girdi Canına Kıydı

ASAYİŞ 08.04.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bunalıma Girdi Canına Kıydı

Kırşehir'de , bunalıma giren 33 yaşındaki genç kendini sarak canına kıydı.

Olay Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan Tabiat Parkında meydana geldi.Alınan bilgiye göre kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Tuncay Eroğlu için arama faaliyetleri başlatıldı.UMKE, AFAD ve polis ekipleri arama çalışmalarını Aşıkpaşa Tabiat Parkında yoğunlaştırdı.     Yapılan arama çalışmalarında neticesinde Tuncay Eroğlu'nun kendisini asarak canına kıydığı öğrenildi.Genç adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olay ile ilgili svcılık tarafından inceleme başlatıldı.  
Kırşehir'de , bunalıma giren 33 yaşındaki genç kendini sarak canına kıydı.

Olay Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan Tabiat Parkında meydana geldi.Alınan bilgiye göre kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Tuncay Eroğlu için arama faaliyetleri başlatıldı.UMKE, AFAD ve polis ekipleri arama çalışmalarını Aşıkpaşa Tabiat Parkında yoğunlaştırdı.

 

 

Yapılan arama çalışmalarında neticesinde Tuncay Eroğlu'nun kendisini asarak canına kıydığı öğrenildi.Genç adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olay ile ilgili svcılık tarafından inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.