Buldukları Altınları Sahibine Teslim Ettiler

YAŞAM 24.07.2020 - 18:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Buldukları Altınları Sahibine Teslim Ettiler

Kırşehir'de bir köyde çalışma yapan il özel idare işçileri buldukları altınları sahibine teslim ettiler.

Alınan bilgiye göre Kırşehir İl Özel İdaresine bağlı olarak çalışan Mustafa Yasir Turpçu, Mehmet Güneş ve Fatih Cemre Kelekçi isimli personeller görevli oldukları bir köyde çalışma yaptıkları bir miktar aştın buldular.     İşçiler durumu hemen yetkili amirlerine bildirirken , altınların sahibi de kısa bir araştırmanın ardından bulundu.Bulunan altınlar sahibine teslim edilirken , altını bulan işçiler de İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz tarafından ödüllendirildi.  
Kırşehir'de bir köyde çalışma yapan il özel idare işçileri buldukları altınları sahibine teslim ettiler.

Alınan bilgiye göre Kırşehir İl Özel İdaresine bağlı olarak çalışan Mustafa Yasir Turpçu, Mehmet Güneş ve Fatih Cemre Kelekçi isimli personeller görevli oldukları bir köyde çalışma yaptıkları bir miktar aştın buldular.

 

 

İşçiler durumu hemen yetkili amirlerine bildirirken , altınların sahibi de kısa bir araştırmanın ardından bulundu.Bulunan altınlar sahibine teslim edilirken , altını bulan işçiler de İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz tarafından ödüllendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.