Bu Kitapları Zamanında Siz Dağıtmadınız mı ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 19:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bu Kitapları Zamanında Siz Dağıtmadınız mı ?

Kaman'da bir vatandaş gittiği bağ evinden aldığı köpekleri gezdirmek için araziye çıkıyor.Arazide gezerken çam ağaçları içerisinde torbalar halinde atılmış kitaplar görüyor.Kitapların Adnan Oktar'a ait olduğunu gören vatandaş 155'i arayarak ihbarda bulunuyor ve polis gelerek inceleme başlatıyor. Haber ajans tarafından paylaşılıyor. Ve bu haberi Yeni AKİT Gazetesi manşetine taşıyor. Sanki bu kitaplarını kendilerinin dağıttığını bilmiyorlar. Ya da bildikleri halde işi pişkinliğe vuruyorlar. Ya da işin ucu kendilerine dokunmasın diye çamura yatıyorlar. Kafa aynı kafa , zihniyet aynı zihniyet. Çok değil 5 yıl önce 6 yıl önce , Fethullaha laf ettirmeyenler, laf ettiğimizde ''Sus çarpılırsın'' diyenler de şimdi en büyük FETÖ düşmanı oldular. Mecliste Fethullaha güzelleme yapanlar çok değil 1 yıl sonra çark ettiler. İmar'ı FETÖ'ye peşkeş çekenler şimdi utanmadan sıkılmadan demokrasi yürüyüşü düzenliyor. Fethullah itinin elini eteğini öpenler yargıdan yırtmak için her türlü dümeni , tezgahı çeviriyor. O ülke senin o ülke benim diyerek FETÖ okullarını ziyaret ettikleri arkadaşlarını satıyorlar. Partisinin il yönetimini dahi FETÖ'ye danışarak oluşturanlar , kamuya alınacak kişileri Paralel Validen izin alarak işe sokanlar şimdi pişkin pişkin gezebiliyorlar. FETÖ'yü düşman ilan ederken yeni FETÖ ler , yeni hainler ortaya çıkaracak başka başka cemaatleri  tarikatları da beslemekten , büyütmekten geri durmuyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e her türlü düşmanlığı besleyen bu zihniyet , Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkmaya yönelik her türlü teşebbüsü gerçekleştirebilecek bu şarlatanlara her türlü imkanı da sunabiliyorlar. Şimdi Atatürk düşmanı : Yeni Akit Gazetesi... Soruyorum ; Adnan Oktar'ın en yılmaz savunucuları sizler değil miydiniz ? Bu şarlatanın reklamını en çok siz yapmadınız mı ? Bu Müptezelin kitaplarını her gün siz dağıtmadınız mı ? Bu ne pişkinlik yahu ? Adnan Oktar ile ilgili FETÖ ile ilgili birileri uyarıda bulunurken , birileri bunlara terörist derken neredeydiniz ? Bu adamlar Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik en büyük tehdidi oluştururken koruyup kollamadınız mı ? Bu teröristlere karşı mücadele edenleri tefe koymadınız mı , tutup  tutup içeri atmadınız mı ya da atanları savunmadınız mı ? Şimdi de kalkmış kendi dağıttığınız arazide bulunan Adnan Oktar'ın kitaplarını manşetlerinize taşıyorsunuz... Şu an arkasında durduğunuz tarikat ve cemaatleri de yine bu ülkenin ve milletin başına bela edecek olan sizlersiniz. Bizi Emperyalistler değil içimizde Emperyalistlere çanak tutan, onlara hizmet eden , Emperyalistlere ülkeyi işgale hazır hale getirecek bu zihniyet ancak yıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ; ''Türkiye Cumhuriyeti , şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.En doğru ve en hakiki tarikat, tarikatı medeniyedir.''    
Kaman'da bir vatandaş gittiği bağ evinden aldığı köpekleri gezdirmek için araziye çıkıyor.Arazide gezerken çam ağaçları içerisinde torbalar halinde atılmış kitaplar görüyor.Kitapların Adnan Oktar'a ait olduğunu gören vatandaş 155'i arayarak ihbarda bulunuyor ve polis gelerek inceleme başlatıyor. Haber ajans tarafından paylaşılıyor. Ve bu haberi Yeni AKİT Gazetesi manşetine taşıyor.

Sanki bu kitaplarını kendilerinin dağıttığını bilmiyorlar. Ya da bildikleri halde işi pişkinliğe vuruyorlar. Ya da işin ucu kendilerine dokunmasın diye çamura yatıyorlar. Kafa aynı kafa , zihniyet aynı zihniyet. Çok değil 5 yıl önce 6 yıl önce , Fethullaha laf ettirmeyenler, laf ettiğimizde ''Sus çarpılırsın'' diyenler de şimdi en büyük FETÖ düşmanı oldular. Mecliste Fethullaha güzelleme yapanlar çok değil 1 yıl sonra çark ettiler. İmar'ı FETÖ'ye peşkeş çekenler şimdi utanmadan sıkılmadan demokrasi yürüyüşü düzenliyor. Fethullah itinin elini eteğini öpenler yargıdan yırtmak için her türlü dümeni , tezgahı çeviriyor. O ülke senin o ülke benim diyerek FETÖ okullarını ziyaret ettikleri arkadaşlarını satıyorlar. Partisinin il yönetimini dahi FETÖ'ye danışarak oluşturanlar , kamuya alınacak kişileri Paralel Validen izin alarak işe sokanlar şimdi pişkin pişkin gezebiliyorlar. FETÖ'yü düşman ilan ederken yeni FETÖ ler , yeni hainler ortaya çıkaracak başka başka cemaatleri  tarikatları da beslemekten , büyütmekten geri durmuyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e her türlü düşmanlığı besleyen bu zihniyet , Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkmaya yönelik her türlü teşebbüsü gerçekleştirebilecek bu şarlatanlara her türlü imkanı da sunabiliyorlar. Şimdi Atatürk düşmanı : Yeni Akit Gazetesi... Soruyorum ; Adnan Oktar'ın en yılmaz savunucuları sizler değil miydiniz ? Bu şarlatanın reklamını en çok siz yapmadınız mı ? Bu Müptezelin kitaplarını her gün siz dağıtmadınız mı ? Bu ne pişkinlik yahu ? Adnan Oktar ile ilgili FETÖ ile ilgili birileri uyarıda bulunurken , birileri bunlara terörist derken neredeydiniz ? Bu adamlar Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik en büyük tehdidi oluştururken koruyup kollamadınız mı ? Bu teröristlere karşı mücadele edenleri tefe koymadınız mı , tutup  tutup içeri atmadınız mı ya da atanları savunmadınız mı ? Şimdi de kalkmış kendi dağıttığınız arazide bulunan Adnan Oktar'ın kitaplarını manşetlerinize taşıyorsunuz... Şu an arkasında durduğunuz tarikat ve cemaatleri de yine bu ülkenin ve milletin başına bela edecek olan sizlersiniz. Bizi Emperyalistler değil içimizde Emperyalistlere çanak tutan, onlara hizmet eden , Emperyalistlere ülkeyi işgale hazır hale getirecek bu zihniyet ancak yıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ; ''Türkiye Cumhuriyeti , şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.En doğru ve en hakiki tarikat, tarikatı medeniyedir.''    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.