Bu Kez Nisan Kapıdan Baktırdı

YAŞAM 11.04.2021 - 13:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bu Kez Nisan Kapıdan Baktırdı

Kırşehir'de uzun sürenin ardından ilk kez Nisan ayında kar yağdı.Vatandaşlar , ''Bu kez nisan kapdaın baktırdı'' yorumlarında bulundu.Bazı bölgelerde kar kalınlığı yarım metreyi buldu.

Yoğun bir kar yağışının olmadığı kış geçiren Kırşehir'de Mart ve Nisan aylarında yağan kar yağışları etkili oldu.     Geçtiğimiz günlerde meteorolojinin art arda yaptığı uyarıların ardından Kırşehir ve Yozgat'ta başlayan kar yağışı Kayseri, Nevşehir ve Sivas'ta da etkili oldu.     Kar yağışı ile birlikte çiftçiler kuraklık tehlikesi konusunda rahatlarken , tarım il müdürlüğü zirai don konusunda vatandaşları uyarıyor.     BU KEZ NİSAN KAPIDAN BAKTIRDI   11 Nisan Kırşehir merkeze yağan kar yağışı ile birlikte vatandaşlar da sosyal medyadan kar fotoğrafları paylaşarak dikkat çekici yorumlarda bulundular.     Bazı vatandaşlar kar yağışının bolluk ve bereket getireceğini şeklinde yorumlarda bulunurken bazıları ise ataösözünü güncelleyerek ''Artık nisan kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diyeceğiz'' ifadelerini kullandı.     Kırşehir'de bazı bölgelere kar kalınlığı yarım metreye ulaştı.     Bugün oynanacak olan Kırşehir Belediyespor - Mamak FK mücadelesi nedeniyle Kırşehir Ahi Stadyumu temizlendi. Fotoğraflar : Sosyal Medya Paylaşımları  
Kırşehir'de uzun sürenin ardından ilk kez Nisan ayında kar yağdı.Vatandaşlar , ''Bu kez nisan kapdaın baktırdı'' yorumlarında bulundu.Bazı bölgelerde kar kalınlığı yarım metreyi buldu.

Yoğun bir kar yağışının olmadığı kış geçiren Kırşehir'de Mart ve Nisan aylarında yağan kar yağışları etkili oldu.

 

 

Geçtiğimiz günlerde meteorolojinin art arda yaptığı uyarıların ardından Kırşehir ve Yozgat'ta başlayan kar yağışı Kayseri, Nevşehir ve Sivas'ta da etkili oldu.

 

 

Kar yağışı ile birlikte çiftçiler kuraklık tehlikesi konusunda rahatlarken , tarım il müdürlüğü zirai don konusunda vatandaşları uyarıyor.

 

 

BU KEZ NİSAN KAPIDAN BAKTIRDI

 

11 Nisan Kırşehir merkeze yağan kar yağışı ile birlikte vatandaşlar da sosyal medyadan kar fotoğrafları paylaşarak dikkat çekici yorumlarda bulundular.

 

 

Bazı vatandaşlar kar yağışının bolluk ve bereket getireceğini şeklinde yorumlarda bulunurken bazıları ise ataösözünü güncelleyerek ''Artık nisan kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

 

Kırşehir'de bazı bölgelere kar kalınlığı yarım metreye ulaştı.

 

 

Bugün oynanacak olan Kırşehir Belediyespor - Mamak FK mücadelesi nedeniyle Kırşehir Ahi Stadyumu temizlendi.

Fotoğraflar : Sosyal Medya Paylaşımları

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.