Bu Haberi Dikkatli Okuyun !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2016 - 14:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bu Haberi Dikkatli Okuyun !

Son dönemlerde Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de uyuşturucu kullanım yaşı hem düştü hem de uyuşturucu kullanımı arttı. Kırşehir'de bulunan bir mağaza vitrininde görülen bu t-shirt üzerine ESRARIN hammaddesi olan hint keneviri resmi işlenmiş.Büyük ihtimal mağaza sahibi de bu t-shirt'ün ve üzerindeki resmin ne anlama geldiğini bilmiyor.Bu t-shirtler büyük uyuşturucu çeteleri ve bunları finanse eden mafya tarafından piyasaya sürülen ve gençleri uyuşturucuya teşvik etmek ve uyuşturucuyu normalleştirmek için üretilen giysiler.Bu haberi yapmamızdaki amaç ise özellikle mağaza sahiplerinin sattıkları bu ürünlere dikkat etmeleri ve zehir tacirlerinin kirli emellerine engel olmalarıdır.Vatandaşların ise bu konuda daha duyarlı davranıp hem bunu giymemeleri hem de satan kişileri de uyarmalarını sağlamaları gerekiyor.
Son dönemlerde Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de uyuşturucu kullanım yaşı hem düştü hem de uyuşturucu kullanımı arttı.

Kırşehir'de bulunan bir mağaza vitrininde görülen bu t-shirt üzerine ESRARIN hammaddesi olan hint keneviri resmi işlenmiş.Büyük ihtimal mağaza sahibi de bu t-shirt'ün ve üzerindeki resmin ne anlama geldiğini bilmiyor.Bu t-shirtler büyük uyuşturucu çeteleri ve bunları finanse eden mafya tarafından piyasaya sürülen ve gençleri uyuşturucuya teşvik etmek ve uyuşturucuyu normalleştirmek için üretilen giysiler.Bu haberi yapmamızdaki amaç ise özellikle mağaza sahiplerinin sattıkları bu ürünlere dikkat etmeleri ve zehir tacirlerinin kirli emellerine engel olmalarıdır.Vatandaşların ise bu konuda daha duyarlı davranıp hem bunu giymemeleri hem de satan kişileri de uyarmalarını sağlamaları gerekiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.