Bozuk Yol Takla Attırdı , 3 Çocuk Öksüz Kaldı

ASAYİŞ 09.08.2020 - 22:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bozuk Yol Takla Attırdı , 3 Çocuk Öksüz Kaldı

Kırşehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkan aracın takla atması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi ise yaralandı.

Olay Boztepe İlçesi Harmanaltı Köyü mevkiinde meydana geldi.Alınan bilgiye göre Adem Kaya yönetiminde ki otomobil seyir halinde iken yolun bozuk olmasının da etkisiyle sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi.     Kazada sürücü ile araçtaki oğlu Onur, kızı Gökçe ve eşi Serpil Kaya yaralandı. Jandarma ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarılarak ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Serpil Kaya, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Kırşehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkan aracın takla atması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi ise yaralandı.

Olay Boztepe İlçesi Harmanaltı Köyü mevkiinde meydana geldi.Alınan bilgiye göre Adem Kaya yönetiminde ki otomobil seyir halinde iken yolun bozuk olmasının da etkisiyle sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi.

 

 

Kazada sürücü ile araçtaki oğlu Onur, kızı Gökçe ve eşi Serpil Kaya yaralandı.

Jandarma ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarılarak ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Serpil Kaya, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.