Boztepe'den Milli Takıma Uzanan Yol...

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 09:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Boztepe'den Milli Takıma Uzanan Yol...

  Kırşehir’imizin gururu Cihat Mertali DALGALI 2017 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Daha önce Anadolu Yıldızlar Turnuvası'nda gösterdiği performansla Banvit Spor Kulübüne transfer olan Cihat Mertali Dalgalı, milli takıma da seçilme başarısı gösterdi.Cihat Mertali Dalgalı, Cacabey Ortaokulu Beden Eğitimi Antrenörleri Recep Turpçu ve Gökhan GÖKBULUT’un yönlendirmeleri  ve atrenörler Orçin ARTUK ve Abdullah Fatih ÇÖRTEN gayretleriyle yetiştirildi.Son zamanlarda birçok dalda başarılı sonuçlar elde eden Kırşehirli sporcuların, farklı illerde yetişerek bu başarıları elde etmesi ise Kırşehir'de alt yapının yetersizliğini gösterir nitelikte... Geçtiğimiz günlerde taekwando'da Avrupa Şampiyonu olan Ömer Faruk Özcan Kaman nüfusuna kayıtlı olsa da Ankara'da yetişen bir sporcuydu.Cihat Mertali Dalgalı'nın da Banvit Spor Kulübü'nden Milli takıma davet edilmesi Kırşehirli sporcuların ve antranörlerin yetenekli fakar Kırşehir'de ki alt yapının yetersiz olduğunu gösteriyor.  
  Kırşehir’imizin gururu Cihat Mertali DALGALI 2017 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Basketbol U16 Yıldız Erkekler Milli Takım kadrosuna çağrıldı.

Daha önce Anadolu Yıldızlar Turnuvası'nda gösterdiği performansla Banvit Spor Kulübüne transfer olan Cihat Mertali Dalgalı, milli takıma da seçilme başarısı gösterdi.Cihat Mertali Dalgalı, Cacabey Ortaokulu Beden Eğitimi Antrenörleri Recep Turpçu ve Gökhan GÖKBULUT’un yönlendirmeleri  ve atrenörler Orçin ARTUK ve Abdullah Fatih ÇÖRTEN gayretleriyle yetiştirildi.Son zamanlarda birçok dalda başarılı sonuçlar elde eden Kırşehirli sporcuların, farklı illerde yetişerek bu başarıları elde etmesi ise Kırşehir'de alt yapının yetersizliğini gösterir nitelikte... Geçtiğimiz günlerde taekwando'da Avrupa Şampiyonu olan Ömer Faruk Özcan Kaman nüfusuna kayıtlı olsa da Ankara'da yetişen bir sporcuydu.Cihat Mertali Dalgalı'nın da Banvit Spor Kulübü'nden Milli takıma davet edilmesi Kırşehirli sporcuların ve antranörlerin yetenekli fakar Kırşehir'de ki alt yapının yetersiz olduğunu gösteriyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.