Bozkırın Tezenesi Ölümünün 8. Yıldönümünde Kırşehir'de Anılacak

KÜLTÜR 23.09.2020 - 11:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bozkırın Tezenesi Ölümünün 8. Yıldönümünde Kırşehir'de Anılacak

25 Eylül 2012 tarihinde aramızdan ayrılan Usta Ozan Neşet Ertaş Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anılacak.

Abdallık ve Türk Ozanlık geleneğinin son ve en büyük temsilcisi olan Neşet Ertaş'ı 8 yıl önce sonsuzluğua uğurladık.Ölüm yıldönümlerinde Usta Ozan'ı anmak için başlatılan etkinlikler Pandemiye rağmen ksıtlı da olsa bu yıl da düzenlenecek.Ölümünün 8. yıldönümü olacak olan 25 Eylül 2020 sabahı mezarı başında dualarla anılacak olan usta ozan için Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 19:00'da müzikli söyleşi düzenlenecek. Aynı anda Neşet Ertaş Kültür Merkezinde ''Bozkırın Tezenesi'' temalı yağlı boya resim sergisi düzenlenecek.
25 Eylül 2012 tarihinde aramızdan ayrılan Usta Ozan Neşet Ertaş Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anılacak.

Abdallık ve Türk Ozanlık geleneğinin son ve en büyük temsilcisi olan Neşet Ertaş'ı 8 yıl önce sonsuzluğua uğurladık.Ölüm yıldönümlerinde Usta Ozan'ı anmak için başlatılan etkinlikler Pandemiye rağmen ksıtlı da olsa bu yıl da düzenlenecek.Ölümünün 8. yıldönümü olacak olan 25 Eylül 2020 sabahı mezarı başında dualarla anılacak olan usta ozan için Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 19:00'da müzikli söyleşi düzenlenecek.

Aynı anda Neşet Ertaş Kültür Merkezinde ''Bozkırın Tezenesi'' temalı yağlı boya resim sergisi düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.