Bozkır Karla Kaplandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 10:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bozkır Karla Kaplandı

Kırşehir kent merkezinde ve  ilçelerde dün akşam saatlerinde başlayan kar şehir merkezini beyaza bürüdü. Çiçekdağı, Akçakent, Kaman ve Mucur ilçelerinde kar yağışı kent merkezine göre daha yoğun olurken, bu ilçelerde belediye ekipleri yol açma çalışmalarına başladı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, Kırşehir-Kayseri ve Kırşehir-Kırıkkale karayolunda kontrollerini arttırdı. Kırşehir İl Özel İdaresi ve belediye ekipleri, yoğun kar yağışı ihtimaline karşı kar kürüme ve tuzlama araçlarını da hazır beklettikleri öğrenildi.  
Kırşehir kent merkezinde ve  ilçelerde dün akşam saatlerinde başlayan kar şehir merkezini beyaza bürüdü.

Çiçekdağı, Akçakent, Kaman ve Mucur ilçelerinde kar yağışı kent merkezine göre daha yoğun olurken, bu ilçelerde belediye ekipleri yol açma çalışmalarına başladı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, Kırşehir-Kayseri ve Kırşehir-Kırıkkale karayolunda kontrollerini arttırdı. Kırşehir İl Özel İdaresi ve belediye ekipleri, yoğun kar yağışı ihtimaline karşı kar kürüme ve tuzlama araçlarını da hazır beklettikleri öğrenildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.