Böyle Kaza Ne Görüldü Ne de Duyuldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2019 - 19:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Böyle Kaza Ne Görüldü Ne de Duyuldu

Olay Kaman'da meydana geldi... Kılıközü Köyü yakınlarında karayolları ekipleri tarafından yol açma çalışmaları kapsamında dinamitle patlatılan kısımda çalışmalar devam ederken çalışanlar gelmekte olan aracı fark ettiler.Araca dur ihtarında bulunan görevliyi göremeyen araç sürücüsü Hüseyin Metin (42) dinamitlerin olduğu kısma doğru aracını kullanmaya devam etti. Bu sırada patlama gerçekleştirildi ve araç sürücüsü de patlama sırasında yaralandı.Hüseyin Metin Kaman Devlet Hastanesine kaldırılırken aracı kullanılamaz hale geldi.

Olay Kaman'da meydana geldi...

Kılıközü Köyü yakınlarında karayolları ekipleri tarafından yol açma çalışmaları kapsamında dinamitle patlatılan kısımda çalışmalar devam ederken çalışanlar gelmekte olan aracı fark ettiler.Araca dur ihtarında bulunan görevliyi göremeyen araç sürücüsü Hüseyin Metin (42) dinamitlerin olduğu kısma doğru aracını kullanmaya devam etti.

Bu sırada patlama gerçekleştirildi ve araç sürücüsü de patlama sırasında yaralandı.Hüseyin Metin Kaman Devlet Hastanesine kaldırılırken aracı kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.