Böyle Devam Çocuklar

SPOR 31.10.2020 - 15:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Böyle Devam Çocuklar

Hafta içi Kırklareli deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Vanspor'u da 1-0 yenerek 4 günlük periyotta 6 puanı hanesine yazdırdı.

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor ligin 7. haftasında Kırklarelispor'a konuk olmuş ve bu maçın 56. dakikasında Ahmet Karadayı'nın bulduğu golle maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.Bugün oynanan ligin 8. hafta maçında ise Kırşehir Belediyespor evinde Van Spor'u ağırladı.   Fotoğraf : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)   Maçın henüz 16. dakikasında Üstün Bilgi ile golü bulan yeşil beyazlılar üst üste bulduğu pozisyonlara rağmen rafkı açmayı başaramadı.Maçın 57. dakikasında Oğuzhan Yazıcı'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalan ekibimiz rakip Van Spor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdıran taraf oldu.   4 GÜNDE 6 PUAN ALDI Hafta içi ve bugün oynanan 2 maçtan 2 golle 6 puan alan Kırşehir Belediyespor , Ligde son 8 haftada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 14'e yükseltti ve 4. sıraya yükseltti.
Hafta içi Kırklareli deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Vanspor'u da 1-0 yenerek 4 günlük periyotta 6 puanı hanesine yazdırdı.

2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor ligin 7. haftasında Kırklarelispor'a konuk olmuş ve bu maçın 56. dakikasında Ahmet Karadayı'nın bulduğu golle maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.Bugün oynanan ligin 8. hafta maçında ise Kırşehir Belediyespor evinde Van Spor'u ağırladı.

 

Fotoğraf : Salih Hançer (Çınar Gazetesi)

 

Maçın henüz 16. dakikasında Üstün Bilgi ile golü bulan yeşil beyazlılar üst üste bulduğu pozisyonlara rağmen rafkı açmayı başaramadı.Maçın 57. dakikasında Oğuzhan Yazıcı'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalan ekibimiz rakip Van Spor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdıran taraf oldu.

 

4 GÜNDE 6 PUAN ALDI

Hafta içi ve bugün oynanan 2 maçtan 2 golle 6 puan alan Kırşehir Belediyespor , Ligde son 8 haftada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 14'e yükseltti ve 4. sıraya yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.