Boşuna ''Halkın Adamı'' Denmiyor

GÜNDEM 11.03.2021 - 07:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Boşuna ''Halkın Adamı'' Denmiyor

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu pandemiye rağmen vatandaşın ve esnafın sorunlarını yerinde dinliyor.

Sürekli olarak katılımcı yönetim vurgusu yapan ve alınan kararlarda ilgili kişi ve kurumların bilgisine başvuran Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , pandemi dönemine rağmen vatandaş ve esnaf ziyaretlerine de devam ediyor.Şehir merkezinde ve mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ekicioğlu problemleri yerinde dinleyerek çözüme ulaştırmayı hedefliyor.     Geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarlarını ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu talepleri ve şikayetleri dinleyerek yapaılacak projelerle ilgili istişarede bulundu.     Ekicioğlu geçtiğimiz günlerde Kırşehir OSGB tarafından yol bağlantıları kesilen İğdecik sakinleri ile bir araya gelerek yapılan yol çalışması ile ilgili istişarede bulunarak bilgi verdi ve şikayetleri dinledi.     Pandemi kısıtlamaları nedeniyle zor günler geçiren esnafla da bir araya gelen Ekicioğlu , talepleri ve şikayetleri yerinde dinlerken yapılacak olan proje ve çalışmalar ile ilgili de bilgi alışverişinde bulunuyor.     Halkın içinden biri olarak görülen ve bu yönüyle büyük takdir toplayan Ekicioğlu halk buluşmalarına da ara vermeden devam ediyor.     Gerek şehir merkezinde gerekse mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Ekicioğlu şikayetleri ve talepleri yerinde alıyor.     Vatandaşlar ile sohbet eden ve yine yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi veren Ekicioğlu özellikle gençlerin isteklerine büyük önem veriyor.     Gençler ise taleplerini dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı ile hatıra fotoğrafı çektiriyor. Karşılarında Kırşehir Belediye Başkanını gören gençler hatıra fotoğrafı çekmekten geri durmuyor.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu pandemiye rağmen vatandaşın ve esnafın sorunlarını yerinde dinliyor.

Sürekli olarak katılımcı yönetim vurgusu yapan ve alınan kararlarda ilgili kişi ve kurumların bilgisine başvuran Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , pandemi dönemine rağmen vatandaş ve esnaf ziyaretlerine de devam ediyor.Şehir merkezinde ve mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ekicioğlu problemleri yerinde dinleyerek çözüme ulaştırmayı hedefliyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarlarını ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu talepleri ve şikayetleri dinleyerek yapaılacak projelerle ilgili istişarede bulundu.

 

 

Ekicioğlu geçtiğimiz günlerde Kırşehir OSGB tarafından yol bağlantıları kesilen İğdecik sakinleri ile bir araya gelerek yapılan yol çalışması ile ilgili istişarede bulunarak bilgi verdi ve şikayetleri dinledi.

 

 

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle zor günler geçiren esnafla da bir araya gelen Ekicioğlu , talepleri ve şikayetleri yerinde dinlerken yapılacak olan proje ve çalışmalar ile ilgili de bilgi alışverişinde bulunuyor.

 

 

Halkın içinden biri olarak görülen ve bu yönüyle büyük takdir toplayan Ekicioğlu halk buluşmalarına da ara vermeden devam ediyor.

 

 

Gerek şehir merkezinde gerekse mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Ekicioğlu şikayetleri ve talepleri yerinde alıyor.

 

 

Vatandaşlar ile sohbet eden ve yine yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi veren Ekicioğlu özellikle gençlerin isteklerine büyük önem veriyor.

 

 

Gençler ise taleplerini dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı ile hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Karşılarında Kırşehir Belediye Başkanını gören gençler hatıra fotoğrafı çekmekten geri durmuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.