BOMBA SÜSÜ VERDİĞİ ÇANTA İLE BANKAYI SOYMAYA KALKIŞTI

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2016 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

BOMBA SÜSÜ VERDİĞİ ÇANTA İLE BANKAYI SOYMAYA KALKIŞTI

Kırşehir'de esnaflık yaparken iflas eden Şuayip Ş. ilk eşine nafakasını ödeyemediği için Nevşehir'de bir bankayı soymaya kalkıştı. Nevşehir'de içerisinde bomba olduğunu iddia ettiği çantayla banka şubesini soymaya kalkışan kişi, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Nevşehir’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesine cuma günü saat 11.00 sularında gelen ve adının daha sonra Şuayip Ş. olduğu belirlenen bir kişi, elindeki çantada bomba olduğunu söyleyerek banka şubesini soymaya kalkıştı. Banka görevlilerinden para isteyen şahıs banka içerisinde büyük bir paniğe neden oldu. Banka güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Şüphelinin içerisinde bomba olduğunu iddia ettiği çanta ise bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatılan çantanın içerisinde bomba olmadığı anlaşıldı. Bu sırada boşaltılan banka şubesi etrafında polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri alırken, çevredeki vatandaşlar ve banka çalışanları korku dolu anlar yaşadı. Gözaltına alınan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığından şüphelenildiğini belirten İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, “Şahıs bomba süsü vermiş olduğu bir çantayla bankayı soymaya çalışmış. Müdahale edildi. Şahıs alındı. Çanta içerisinde bomba süsü verilmiş malzemeler çıktı. Konuyla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Şahıs banka içerisinde herhangi bir örgüt ismi söylemiş ama şu anda onu söyleyemeyiz” diye konuştu. “POZİTİF AYRIMCILIĞI GÖSTERMEK İÇİN YAPTIM” Şuayip Ş. emniyetteki ifadesinin ardından bugün Nevşehir Adalet Sarayı'na sevk edildi. Adliyeye getirilen Şuayip Ş. gazetecilerin 'Ne için yaptınız?' sorusuna “Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın erkekler üzerinde ki negatif etkilerini göstermek için soygun girişiminde bulundum. Aynen böyle yazın” şeklinde cevap verdi. Şuayip Ş.'nin Kırşehir'de esnaflık yaparken iflas ettiği ilk eşine nafakasını ödeyemediği için bankayı soymaya kalkıştığı iddia edildi.
Kırşehir'de esnaflık yaparken iflas eden Şuayip Ş. ilk eşine nafakasını ödeyemediği için Nevşehir'de bir bankayı soymaya kalkıştı.

Nevşehir'de içerisinde bomba olduğunu iddia ettiği çantayla banka şubesini soymaya kalkışan kişi, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Nevşehir’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesine cuma günü saat 11.00 sularında gelen ve adının daha sonra Şuayip Ş. olduğu belirlenen bir kişi, elindeki çantada bomba olduğunu söyleyerek banka şubesini soymaya kalkıştı. Banka görevlilerinden para isteyen şahıs banka içerisinde büyük bir paniğe neden oldu. Banka güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Şüphelinin içerisinde bomba olduğunu iddia ettiği çanta ise bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatılan çantanın içerisinde bomba olmadığı anlaşıldı. Bu sırada boşaltılan banka şubesi etrafında polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri alırken, çevredeki vatandaşlar ve banka çalışanları korku dolu anlar yaşadı.

Gözaltına alınan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığından şüphelenildiğini belirten İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, “Şahıs bomba süsü vermiş olduğu bir çantayla bankayı soymaya çalışmış. Müdahale edildi. Şahıs alındı. Çanta içerisinde bomba süsü verilmiş malzemeler çıktı. Konuyla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Şahıs banka içerisinde herhangi bir örgüt ismi söylemiş ama şu anda onu söyleyemeyiz” diye konuştu. “POZİTİF AYRIMCILIĞI GÖSTERMEK İÇİN YAPTIM”

Şuayip Ş. emniyetteki ifadesinin ardından bugün Nevşehir Adalet Sarayı'na sevk edildi. Adliyeye getirilen Şuayip Ş. gazetecilerin 'Ne için yaptınız?' sorusuna “Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın erkekler üzerinde ki negatif etkilerini göstermek için soygun girişiminde bulundum. Aynen böyle yazın” şeklinde cevap verdi. Şuayip Ş.'nin Kırşehir'de esnaflık yaparken iflas ettiği ilk eşine nafakasını ödeyemediği için bankayı soymaya kalkıştığı iddia edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.