Bolu'daki Kazada Hayatını Kaybeden Talihsiz Çift Kırşehir'de Defnedildi

GÜNDEM 07.11.2022 - 23:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bolu'daki Kazada Hayatını Kaybeden Talihsiz Çift Kırşehir'de Defnedildi

Bolu'da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli çift Boztepe'de toprağa verildi.3 Kişinin ölümüne 27 kişinin ise yaralandığı kazada otobüs sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaza, TEM Otoyolu Köroğlu mevkiinde meydana gelmişti. Nevşehir'den İstanbul'a seyir halinde olan Doğan K. idaresindeki 34 EHC 819 plakalı Kamil Koç'a ait şehirlerarası Setra marka yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra devrildi.     İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan incelemelerde Dursun Çakmak, Kadriye Çakmak ve Ayşe Özdemir'in hayatını kaybettiği, 2'si ağır 27 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. Vinç yardımıyla kaldırılan otobüsten çıkarılan Dursun Çakmak ve eşi Kadriye Çakmak'ın cenazeleri memleketleri Kırşehir'e gönderildi.     TALİHSİZ ÇİFT BOZTEPE'DE TOPRAĞA VERİLDİ Çakmak çifti için Boztepe ilçesi Yenimahalle Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Boztepe Kaymakamı Nurettin Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz sonrası Çakmak çifti, Şehit Yasin Gevrek Mezarlığı'nda toprağa verildi.     OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI Gözaltına alınan otobüs sürücüsü Doğan K. ise jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 26 YARALI TABURCU EDİLDİ Otobüs kazasında yaralanarak kentteki çeşitli hastanelere götürülen 2'si ağır 27 yaralıdan tedavileri tamamlanan 26'sı taburcu edildi. İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Kübra Yüksel, Vahap Özdemir ve Selim Arslan'ın tedavileri devam ediyor.  
Bolu'da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli çift Boztepe'de toprağa verildi.3 Kişinin ölümüne 27 kişinin ise yaralandığı kazada otobüs sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaza, TEM Otoyolu Köroğlu mevkiinde meydana gelmişti. Nevşehir'den İstanbul'a seyir halinde olan Doğan K. idaresindeki 34 EHC 819 plakalı Kamil Koç'a ait şehirlerarası Setra marka yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra devrildi.

 

 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan incelemelerde Dursun Çakmak, Kadriye Çakmak ve Ayşe Özdemir'in hayatını kaybettiği, 2'si ağır 27 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. Vinç yardımıyla kaldırılan otobüsten çıkarılan Dursun Çakmak ve eşi Kadriye Çakmak'ın cenazeleri memleketleri Kırşehir'e gönderildi.

 

 

TALİHSİZ ÇİFT BOZTEPE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Çakmak çifti için Boztepe ilçesi Yenimahalle Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Boztepe Kaymakamı Nurettin Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz sonrası Çakmak çifti, Şehit Yasin Gevrek Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan otobüs sürücüsü Doğan K. ise jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

26 YARALI TABURCU EDİLDİ

Otobüs kazasında yaralanarak kentteki çeşitli hastanelere götürülen 2'si ağır 27 yaralıdan tedavileri tamamlanan 26'sı taburcu edildi. İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Kübra Yüksel, Vahap Özdemir ve Selim Arslan'ın tedavileri devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.