Boğuldu Demişlerdi Boğarak Öldürmüşler

ASAYİŞ 29.07.2020 - 09:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Boğuldu Demişlerdi Boğarak Öldürmüşler

Yaklaşık 3 yıl önce Hirfanlı Barajında önce kaybolan sonra da cesedi bulunan Murat Tuncer'in arkadaşları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

2017 yılı ağustos ayında Murat Tuncer (34) arkadaşları ile gittiği Sıdıklı Darboğaz mevkine boğularak yaşamını yitirmişti.Olayın ardından Tuncer'in arkadaşları ile ilgili soruşturma başlatılmış ve tutuklanmışlardı.Murat Tuncer'in şüpheli ölümüne ilişkin Kırşehir Adliyesinde görülen davada karar verildi.Karara göre ; o gün Murat Tuncer'in yanında bulunan arkadaşları Ş.D., S.D. , R.S.'ye kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası verilirken diğer sanık F.Y.'nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.   ÖNCE ELEKTRİK VERDİLER SONRA BOĞDULAR   Yaklaşık 3 yıl önce yaşamını  Murat Tuncer'e önce elektrik verildiği daha sonra ise boğularak olduğu öğrenildi.Tuncer'in ölümüne ilişkin arkadaşlarının ilk verdikleri ifadede ise Tuncer'in telefonla konuşarak yanlarından uzaklaştığını ve bir süre sonra haber alamadıkları için de olayı güvenlik güçlerine bildirdiklerini belirtmişlerdi.     ''BAĞIRTA BAĞIRTA ÖLDÜRDÜK''   Olayla ilgili gizli tanık ise verdiği ifadede tutuklu yargılanmasına devam eden F.Y.'nin annesine mübbet hapis cezası verilen R.S.'nin ''bağırta bağırta öldürdük.'' dediğini belirtti.   DRONE İLE BULUNMUŞTU   Sıdıklı Darboğaz mevkiinde arkadaşları tarafından öldürülen Murat Tuncer'in cesedi (34) Kırşehir ve Aksaray'dan gelen AFAD ekiplerinin de yardımıyla sürdürülen çalışma sonucu bulunmuştu.Arama çalışmalarında 6 km alan drone yardımıyla taranmıştı.  
Yaklaşık 3 yıl önce Hirfanlı Barajında önce kaybolan sonra da cesedi bulunan Murat Tuncer'in arkadaşları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

2017 yılı ağustos ayında Murat Tuncer (34) arkadaşları ile gittiği Sıdıklı Darboğaz mevkine boğularak yaşamını yitirmişti.Olayın ardından Tuncer'in arkadaşları ile ilgili soruşturma başlatılmış ve tutuklanmışlardı.Murat Tuncer'in şüpheli ölümüne ilişkin Kırşehir Adliyesinde görülen davada karar verildi.Karara göre ; o gün Murat Tuncer'in yanında bulunan arkadaşları Ş.D., S.D. , R.S.'ye kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası verilirken diğer sanık F.Y.'nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

 

ÖNCE ELEKTRİK VERDİLER SONRA BOĞDULAR

 

Yaklaşık 3 yıl önce yaşamını  Murat Tuncer'e önce elektrik verildiği daha sonra ise boğularak olduğu öğrenildi.Tuncer'in ölümüne ilişkin arkadaşlarının ilk verdikleri ifadede ise Tuncer'in telefonla konuşarak yanlarından uzaklaştığını ve bir süre sonra haber alamadıkları için de olayı güvenlik güçlerine bildirdiklerini belirtmişlerdi.

 

 

''BAĞIRTA BAĞIRTA ÖLDÜRDÜK''

 

Olayla ilgili gizli tanık ise verdiği ifadede tutuklu yargılanmasına devam eden F.Y.'nin annesine mübbet hapis cezası verilen R.S.'nin ''bağırta bağırta öldürdük.'' dediğini belirtti.

 

DRONE İLE BULUNMUŞTU

 

Sıdıklı Darboğaz mevkiinde arkadaşları tarafından öldürülen Murat Tuncer'in cesedi (34) Kırşehir ve Aksaray'dan gelen AFAD ekiplerinin de yardımıyla sürdürülen çalışma sonucu bulunmuştu.Arama çalışmalarında 6 km alan drone yardımıyla taranmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.