Bizi Kırşehir'e Sokmuyorlar

GÜNDEM 12.10.2021 - 19:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bizi Kırşehir'e Sokmuyorlar

Nevşehir'den Kırşehir'e, toptan fiyatına patates satmak için gelen pazarcıların bir grup tarafından engellendiği hatta dövüldükleri iddia edildi.

Kırşehir'de özellik sonbahar aylarında çok sayıda pazarcı esnafı kamyonlarla Kırşehir'e gelerek mahalle mahalle toptan fiyatına patates satışı gerçekleştiriyordu.Kırşehir halkı ucuz ve kışlık patatesi toptan alarak temel gıdalardan birisi olan patatesin kışın artan fahiş fiyatlarından da korunmuş oluyordu.Ancak bu yıl Nevşehir'den kamyonlarla patates satmaya gelen o pazarcılar ne görülüyor ne de duyuluyor.Pazarcıların Kırşehir'de görülmemesinin arkasındaki gerçek ise ''yok artık'' dedirtti.   ''GÖRDÜKLERİ YERDE BİZİ DÖVÜYORLAR'' Gazetemize ulaşan Nevşehirli Patatesçiler, stokçuluk yaptıklarını iddia ettikleri bir grup tarafından Kırşehir'e alınmadıklarını ileri sürdüler.Kırşehir'e 20'ye yakın kamyon ile gelerek satış gerçekleştirmek istediklerini belirten patatesçiler, ,''mahalle mahalle bizi arıyorlar.Buldukları yerde de bize dövüyorlar.Siz ucuz satıyorsunuz buraya gelmeyeceksiniz diyorlar.   ''İNSANLARI FAHİŞ FİYATLARA ZORLAYACAKLAR'' Biz insanlara toplu şekilde uygun fiyata patates ve soğan satıyoruz satıyoruz.O nedenle kışın patates ve soğanda stokçuluk yaşanmıyor, fiyatlar da çok fazla artmıyor.Ancak bunların niyeti kötü.Kendileri mahalle mahalle gezip satmıyor.İlerleyen günlerde insanları fahiş fiyatlara zorlayacaklar.'' şeklinde konuştular. Patatesçiler ayrıca söz konusu kişileri şikayet ettikleri halde bir sonuç alamadıklarını da ifade ettiler.      
Nevşehir'den Kırşehir'e, toptan fiyatına patates satmak için gelen pazarcıların bir grup tarafından engellendiği hatta dövüldükleri iddia edildi.

Kırşehir'de özellik sonbahar aylarında çok sayıda pazarcı esnafı kamyonlarla Kırşehir'e gelerek mahalle mahalle toptan fiyatına patates satışı gerçekleştiriyordu.Kırşehir halkı ucuz ve kışlık patatesi toptan alarak temel gıdalardan birisi olan patatesin kışın artan fahiş fiyatlarından da korunmuş oluyordu.Ancak bu yıl Nevşehir'den kamyonlarla patates satmaya gelen o pazarcılar ne görülüyor ne de duyuluyor.Pazarcıların Kırşehir'de görülmemesinin arkasındaki gerçek ise ''yok artık'' dedirtti.

 

''GÖRDÜKLERİ YERDE BİZİ DÖVÜYORLAR''
Gazetemize ulaşan Nevşehirli Patatesçiler, stokçuluk yaptıklarını iddia ettikleri bir grup tarafından Kırşehir'e alınmadıklarını ileri sürdüler.Kırşehir'e 20'ye yakın kamyon ile gelerek satış gerçekleştirmek istediklerini belirten patatesçiler, ,''mahalle mahalle bizi arıyorlar.Buldukları yerde de bize dövüyorlar.Siz ucuz satıyorsunuz buraya gelmeyeceksiniz diyorlar.

 

''İNSANLARI FAHİŞ FİYATLARA ZORLAYACAKLAR''
Biz insanlara toplu şekilde uygun fiyata patates ve soğan satıyoruz satıyoruz.O nedenle kışın patates ve soğanda stokçuluk yaşanmıyor, fiyatlar da çok fazla artmıyor.Ancak bunların niyeti kötü.Kendileri mahalle mahalle gezip satmıyor.İlerleyen günlerde insanları fahiş fiyatlara zorlayacaklar.'' şeklinde konuştular.
Patatesçiler ayrıca söz konusu kişileri şikayet ettikleri halde bir sonuç alamadıklarını da ifade ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.