Biz Nasıl Bu Hale Geldik Dedi O Anları Paylaştı

YAŞAM 08.03.2022 - 20:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Biz Nasıl Bu Hale Geldik Dedi O Anları Paylaştı

DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey, halk pazarında karşılaştığı manzarayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Halk pazarında yerden meyve toplayan vatandaşı görüntüleyen DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey şu ifadelere yer verdi : '' Gördüğüm manzarayı unutamıyorum. Biz nasıl bu hale geldik. Üretmeyen üretemeyen üretmesi istenilmeyen bir toplum fakirliğe mahkumdur.Bizi üretimden çeken politikadır. Bu duruma gelineceği bariz belliydi. “Son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde, beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.” Kızılderili atasözü  
DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey, halk pazarında karşılaştığı manzarayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Halk pazarında yerden meyve toplayan vatandaşı görüntüleyen DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey şu ifadelere yer verdi :

'' Gördüğüm manzarayı unutamıyorum. Biz nasıl bu hale geldik. Üretmeyen üretemeyen üretmesi istenilmeyen bir toplum fakirliğe mahkumdur.Bizi üretimden çeken politikadır. Bu duruma gelineceği bariz belliydi. “Son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde, beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.” Kızılderili atasözü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.