Bitlis'ten Acı Haber , 2 Şehidimiz Var

02.05.2020 - 22:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bitlis'ten Acı Haber , 2 Şehidimiz Var

Bitlis'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu 4 askerimiz ise yaralandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Bitlis merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında, İl Jandarma Komutanlığı'nca devam eden 'Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu'  kapsamında bugün bir grup teröristle temas sağlanmış, çıkan çatışmada; 2 jandarma uzman çavuş şehit olmuş, 4 jandarma uzman çavuş ise hafif yaralanmıştır" denildi. Açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifa dilekleri iletilerek, bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi. ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Bitlis'te bölücü terör örgütü mensuplarıyla  çıkan çatışmada Aksaray nüfusuna kayıtlı JÖH Uzm.Çavuş Eyüp Fidan ile Balıkesir nüfusuna kayıtlı JÖH Uzm.Çavuş Hasan Kuzu şehit düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.Ruhları şad olsun.
Bitlis'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu 4 askerimiz ise yaralandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Bitlis merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında, İl Jandarma Komutanlığı'nca devam eden 'Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu'  kapsamında bugün bir grup teröristle temas sağlanmış, çıkan çatışmada; 2 jandarma uzman çavuş şehit olmuş, 4 jandarma uzman çavuş ise hafif yaralanmıştır" denildi. Açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifa dilekleri iletilerek, bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bitlis'te bölücü terör örgütü mensuplarıyla  çıkan çatışmada Aksaray nüfusuna kayıtlı JÖH Uzm.Çavuş Eyüp Fidan ile Balıkesir nüfusuna kayıtlı JÖH Uzm.Çavuş Hasan Kuzu şehit düştü.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.Ruhları şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.