Bitkiye 5 Yılda 8 Milyon TL

GÜNDEM 25.02.2021 - 12:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bitkiye 5 Yılda 8 Milyon TL

Kırşehir Belediyesi'nde AKP'nin son 5 yılında, çiçek ve bitkilere toplam 8 milyon TL verildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Belediyesi'ne ait seraları ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulan seralarımızda ihtiyaç duyduğumuz gül, lavanta gibi çiçeklerin ve çalı bitki türlerinin hepsinin üretimini çelikleme yöntemiyle gerçekleştiriyoruz. Bilindiği gibi bu işe ciddi derecede kaynak aktarılıyordu. Biz üretmenin ne kadar önemli olduğunun bilincinden hareketle kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz. Ürettiğimiz çiçeklerin şehrimizdeki park, cadde, refüj gibi alanlarına dikimi gerçekleştirilecek. Emeği geçen ekip arkadaşlarımızı kutluyorum, üreten bir Kırşehir’i hep birlikte inşa ediyoruz. ‘’ demişti.     5 YILDA 8 MİLYON TL    Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun, ''Bu işe ciddi derecelerde kaynak aktarılıyordu'' dediği çiçek, bitki ve ağaçlara son AKP döneminin son 5 yılında 8 milyon TL para verildiği ortaya çıktı.Yani her yıl ortalama 1.6 Milyon TL sadece çiçek ve ağaca verildi.Ancak Kırşehir Belediyesi kurduğu seralarda ve üretim alanlarında Kırşehir'in çiçek ve ağaç ihtiyacını kendisi üreterek karşılıyor.
Kırşehir Belediyesi'nde AKP'nin son 5 yılında, çiçek ve bitkilere toplam 8 milyon TL verildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Belediyesi'ne ait seraları ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulan seralarımızda ihtiyaç duyduğumuz gül, lavanta gibi çiçeklerin ve çalı bitki türlerinin hepsinin üretimini çelikleme yöntemiyle gerçekleştiriyoruz. Bilindiği gibi bu işe ciddi derecede kaynak aktarılıyordu. Biz üretmenin ne kadar önemli olduğunun bilincinden hareketle kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz. Ürettiğimiz çiçeklerin şehrimizdeki park, cadde, refüj gibi alanlarına dikimi gerçekleştirilecek. Emeği geçen ekip arkadaşlarımızı kutluyorum, üreten bir Kırşehir’i hep birlikte inşa ediyoruz. ‘’ demişti.

 

 

5 YILDA 8 MİLYON TL 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun, ''Bu işe ciddi derecelerde kaynak aktarılıyordu'' dediği çiçek, bitki ve ağaçlara son AKP döneminin son 5 yılında 8 milyon TL para verildiği ortaya çıktı.Yani her yıl ortalama 1.6 Milyon TL sadece çiçek ve ağaca verildi.Ancak Kırşehir Belediyesi kurduğu seralarda ve üretim alanlarında Kırşehir'in çiçek ve ağaç ihtiyacını kendisi üreterek karşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.