Biter Kırşehir'in Güller Biter İspanya'da Söylenirse

DÜNYA 02.07.2022 - 22:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Biter Kırşehir'in Güller Biter İspanya'da Söylenirse

5 Hollandalı ve 2 Türk'ten oluşan rock grubu Altın Gün, İspanya'nın Barcelona kentinde konser verdi.Konserde grubun solistlerinden Erdinç Ecevit Yıldız, Biter Kırşehir'in Gülleri Biter türküsünü seslendirdi.Konsere katılan on binlerce kişi, türkünün giriş kısmında herkesçe bilinen kareografiye de eşlik ederek eğlendi. Altın Gün Grubu; Jasper Verhulst, Ben Rider, Daniel Smienk, Gino Groeneveld, Chris Bruining, Merve Taşdemir ve Erdinç Ecevit Yıldız'dan oluşuyor.

5 Hollandalı ve 2 Türk'ten oluşan rock grubu Altın Gün, İspanya'nın Barcelona kentinde konser verdi.Konserde grubun solistlerinden Erdinç Ecevit Yıldız, Biter Kırşehir'in Gülleri Biter türküsünü seslendirdi.Konsere katılan on binlerce kişi, türkünün giriş kısmında herkesçe bilinen kareografiye de eşlik ederek eğlendi.

Altın Gün Grubu; Jasper Verhulst, Ben Rider, Daniel Smienk, Gino Groeneveld, Chris Bruining, Merve Taşdemir ve Erdinç Ecevit Yıldız'dan oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.