Birleşik Arap Emirlikleri Petrol Enerjisi Büyükşahin'e Emanet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2016 - 13:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Birleşik Arap Emirlikleri Petrol Enerjisi Büyükşahin'e Emanet

Dünyanın en büyük enerji ve petrol piyasalarından olan Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Enerji Piyasaları Başkanlığına Kırşehirli Bahattin Büyükşahin getirildi.   Kırşehir Lisesi mezunu olan Bahattin Büyükşahin,1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra kendisini enerji piyasası alanında geliştirmek için Amerika'nın yolunu tuttu.Burada Enerji Piyasaları üzerine master tamamlayan Büyükşahin daha sonra Uluslararası Enerji Ajansı'nda üst düzey enerji analisti olarak görev yaptı.Görevinde önemli hizmet ve başarılara imza atan Büyükşahin, Dünyanın en büyük petrol enerjisi ülkelerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Enerji Piyasası Başkanlığı'na getirildi.Hemşehrimize yeni görevinde başarılar dilerken ilerleyen dönemlerde kazandığı deneyim ve birikimleri ülkemiz hizmetinde kullanmasını temenni ediyoruz. ÖMER DURAN
Dünyanın en büyük enerji ve petrol piyasalarından olan Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Enerji Piyasaları Başkanlığına Kırşehirli Bahattin Büyükşahin getirildi.

  Kırşehir Lisesi mezunu olan Bahattin Büyükşahin,1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra kendisini enerji piyasası alanında geliştirmek için Amerika'nın yolunu tuttu.Burada Enerji Piyasaları üzerine master tamamlayan Büyükşahin daha sonra Uluslararası Enerji Ajansı'nda üst düzey enerji analisti olarak görev yaptı.Görevinde önemli hizmet ve başarılara imza atan Büyükşahin, Dünyanın en büyük petrol enerjisi ülkelerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Enerji Piyasası Başkanlığı'na getirildi.Hemşehrimize yeni görevinde başarılar dilerken ilerleyen dönemlerde kazandığı deneyim ve birikimleri ülkemiz hizmetinde kullanmasını temenni ediyoruz.

ÖMER DURAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.