Bir Süredir Tedavi Görüyordu Acı Haberi Geldi

YAŞAM 24.04.2021 - 22:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bir Süredir Tedavi Görüyordu Acı Haberi Geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bugsaş AŞ Müdür Yardımcısı olan Kırşehirli Alaaddin Terzi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sincan MHP İl Teşkilatında uzun yıllar görev alan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bugsaş AŞ'de Müdür yardımcısı olarak görevini sürdüren Cemele Köyü nüfusuna kayıtlı 54 yaşındaki Alaaddin Terzi yakalandığı amansız hastalıkla mücadele etmek için bir süredir tedavi görüyordu.Tedavisini Ankara Şehir Hastanesinde sürdüren Terzi , buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.     Sincan Kırşehirliler Derneği kurucularından olan ve Kırşehir aşığı olarak bilinen Terzi'nin cenazesi 25 Nisan Pazar günü öğlen namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bugsaş AŞ Müdür Yardımcısı olan Kırşehirli Alaaddin Terzi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sincan MHP İl Teşkilatında uzun yıllar görev alan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Bugsaş AŞ'de Müdür yardımcısı olarak görevini sürdüren Cemele Köyü nüfusuna kayıtlı 54 yaşındaki Alaaddin Terzi yakalandığı amansız hastalıkla mücadele etmek için bir süredir tedavi görüyordu.Tedavisini Ankara Şehir Hastanesinde sürdüren Terzi , buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.

 

 

Sincan Kırşehirliler Derneği kurucularından olan ve Kırşehir aşığı olarak bilinen Terzi'nin cenazesi 25 Nisan Pazar günü öğlen namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.