Bir Hata Pahalıya Patladı

GÜNDEM 02.05.2020 - 15:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bir Hata Pahalıya Patladı

Nevşehir'de toplu şekilde namaz kılınmasının ardından vaka sayısı 60'a çıkarken covid-19 nedeniyle hayatnı kaybedenlerin sayısı ise 2'ye yükseldi.

Ürgüp'e bağlı Taşkınpaşa Köyünde toplu halde kılınan namazın ardından corona virüsü testi pozitif çıkan ve Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 82 yaşındaki Meliha Mutlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti.    Meliha Mutlu'nun cenazesi bugün geniş güvenlik önlemleri altında defin edildi. Öte yandan virüse yakalanarak Kayseri'de tedavi altına alınan 70 yaşındaki Fatma İçli de 29 Nisan’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.   SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI Köyde toplu halde kılınan bir cenaze namazının ardından 6 kişide corona virüsü testi pozitif çıkmış ve Ürgüp Kaymakamlığı tarafından karantina kararı verilmişti. Başta köy muhtarı Emin Esertürk olmak üzere azalar ve cenaze namazını kıldıran imam hakkında soruşturma başlatılmıştı. KÖYDEN KAÇAN DA ÇIKTI Geçtiğimiz günlerde de köyünün karantinaya alınmasının ardından köyden kaçak yolları kullanarak başka bir köye kaçan A.İ. isimli şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanmış ve 3 bin 150 lira idari para cezası kesilerek köye tekrar götürülmüştü.
Nevşehir'de toplu şekilde namaz kılınmasının ardından vaka sayısı 60'a çıkarken covid-19 nedeniyle hayatnı kaybedenlerin sayısı ise 2'ye yükseldi.

Ürgüp'e bağlı Taşkınpaşa Köyünde toplu halde kılınan namazın ardından corona virüsü testi pozitif çıkan ve Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 82 yaşındaki Meliha Mutlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

 

Meliha Mutlu'nun cenazesi bugün geniş güvenlik önlemleri altında defin edildi. Öte yandan virüse yakalanarak Kayseri'de tedavi altına alınan 70 yaşındaki Fatma İçli de 29 Nisan’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Köyde toplu halde kılınan bir cenaze namazının ardından 6 kişide corona virüsü testi pozitif çıkmış ve Ürgüp Kaymakamlığı tarafından karantina kararı verilmişti. Başta köy muhtarı Emin Esertürk olmak üzere azalar ve cenaze namazını kıldıran imam hakkında soruşturma başlatılmıştı.

KÖYDEN KAÇAN DA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde de köyünün karantinaya alınmasının ardından köyden kaçak yolları kullanarak başka bir köye kaçan A.İ. isimli şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanmış ve 3 bin 150 lira idari para cezası kesilerek köye tekrar götürülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.