Kayıp Kadın 10 Km Uzakta Bulundu

ASAYİŞ 25.05.2020 - 18:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayıp Kadın 10 Km Uzakta Bulundu

Kırşehir'de bayramın 1. günü 65 yaş üstü vatandaşlar için verilen sokağa çıkma izninde dışarı çıkan 68 yaşındaki Behiye Çağlar kaybolmuştu.Yaşlı kadın evinden yaklaşık 10 km uzakta bulundu.

Bağbaşı mahallesinde kaybolan  Behiye Çağlar'ın kaybolduğu bölgedeki mobese kameralarını inceleyen polis ekipleri şahsın önce Hılla Gölü civarında bulunduğunu ardından ise Güneykent istikametine yöneldiğini belirleyen polis ekipleri yaşlı kadının kaybolduğu saatten itibaren gidebileceği uzaklığı belirleyerek çalışmalarını Şeker Fabrikası civarında yoğunlaştırdı.Fabrikanın arka kısmında Kızılırmak deltasında bir bataklığıa saplı şekilde bulunan Çağlar , ambulansla hastaneye kaldırıldı.Behiye Çağlar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.     NE OLMUŞTU ?   Olay Bağbaşı Mahallesinde yaşandı.Oğlu Mahmut Çağlar ile birlikte yaşayan 68 yaşındaki Behiye Çağlar saat 14:00'te başlayan sokağa çıkma iznini de kullanarak yakın bir bölgede ikamet eden kızı Gonca Akkoç'un yanına gitmek üzere evden ayrıldı.Kızının evinde bir süre oturan Çağlar , bakkala gidiyorum diyerek oradan da ayrıldı ancak yaşlı kadından bir daha haber alınamadı.Konu ile ilgili açıklamada bulunan yakınları Behiye Çağlar'ın psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu bu nedenle hap kullandığını ancak haplarını almadığı zaman ise hafızasını yitirebildiğini belirtmişti.
Kırşehir'de bayramın 1. günü 65 yaş üstü vatandaşlar için verilen sokağa çıkma izninde dışarı çıkan 68 yaşındaki Behiye Çağlar kaybolmuştu.Yaşlı kadın evinden yaklaşık 10 km uzakta bulundu.

Bağbaşı mahallesinde kaybolan  Behiye Çağlar'ın kaybolduğu bölgedeki mobese kameralarını inceleyen polis ekipleri şahsın önce Hılla Gölü civarında bulunduğunu ardından ise Güneykent istikametine yöneldiğini belirleyen polis ekipleri yaşlı kadının kaybolduğu saatten itibaren gidebileceği uzaklığı belirleyerek çalışmalarını Şeker Fabrikası civarında yoğunlaştırdı.Fabrikanın arka kısmında Kızılırmak deltasında bir bataklığıa saplı şekilde bulunan Çağlar , ambulansla hastaneye kaldırıldı.Behiye Çağlar'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

NE OLMUŞTU ?

 

Olay Bağbaşı Mahallesinde yaşandı.Oğlu Mahmut Çağlar ile birlikte yaşayan 68 yaşındaki Behiye Çağlar saat 14:00'te başlayan sokağa çıkma iznini de kullanarak yakın bir bölgede ikamet eden kızı Gonca Akkoç'un yanına gitmek üzere evden ayrıldı.Kızının evinde bir süre oturan Çağlar , bakkala gidiyorum diyerek oradan da ayrıldı ancak yaşlı kadından bir daha haber alınamadı.Konu ile ilgili açıklamada bulunan yakınları Behiye Çağlar'ın psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu bu nedenle hap kullandığını ancak haplarını almadığı zaman ise hafızasını yitirebildiğini belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.