Bir Apartman Daha Karantinaya Alındı

SAĞLIK 28.05.2020 - 11:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bir Apartman Daha Karantinaya Alındı

Kırşehir'in Mucur İlçesinde Koronavirüs vakasına rastlanan bir apartman karantinaya alındı.

  Alınan bilgiye göre Mucur merkezde bulunan Yurttaşlar Apartmanında 2 kişide koronavirüs saptandı.Koronavirüs tespit edilen kişiler hastaneye kaldırılırarak tedavi altına alınırken ikamet ettkleri apartman da karantinaya alındı.     Apartmanın giriş kapısı polis şeritleriyle kapatılırken apartmanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı.Sağlık görevlileri ise daireleri tek tek gezerek ateş ölçümleri ile birlikte sağlık kontrolü yaptı.
Kırşehir'in Mucur İlçesinde Koronavirüs vakasına rastlanan bir apartman karantinaya alındı.

 

Alınan bilgiye göre Mucur merkezde bulunan Yurttaşlar Apartmanında 2 kişide koronavirüs saptandı.Koronavirüs tespit edilen kişiler hastaneye kaldırılırarak tedavi altına alınırken ikamet ettkleri apartman da karantinaya alındı.

 

 

Apartmanın giriş kapısı polis şeritleriyle kapatılırken apartmanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı.Sağlık görevlileri ise daireleri tek tek gezerek ateş ölçümleri ile birlikte sağlık kontrolü yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.