Binlerce Sakaryalı Taraftar Stada Alındı , Kırşehirli Taraftarlar Tepki Gösterdi

SPOR 24.05.2021 - 21:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Binlerce Sakaryalı Taraftar Stada Alındı , Kırşehirli Taraftarlar Tepki Gösterdi

1. Lige yükselme mücadelesinde yarı final rövanş maçında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım binlerce Sakarya taraftarını stadyuma aldı.Maçı izleyen Kırşehirli taraftarlar Kırşehir bürokrasisine tepki gösterdi.

  Geçtiğimiz hafta evinde Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Kırşehir Belediyespor -Sakaryaspor maçında tribünlere az sayıda seyirci girişine izin verilmişti.İlk maçta çok sayıda pozisyon bulan Kırşehir Belediyespor ise bu pozisyonları değerlendirerememişti.Yarı final rövanş maçında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım binlerce Sakaryalı taraftarı tribüne aldı.Sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan ve maske takmayan seyirciler koronavirüs tedbirlerini çiğnedi.Sakaryaspor'un 2-0 önde olduğu maçın 2. yarısı tribünden ayrılmayan seyirciler nedeniyle başlamadı.   KIRŞEHİR BÜROKRASİSİNE TEPKİ   Sakaryaspor tribünlerini görüntüleyen Kırşehirli taraftarlar ise , '' Sakarya Valisi tam 5 bin kişiyi içeri aldı.Kırşehir'in sayın valisi emniyet müdürü görsün.Kırşehir'de 30 kişiyi almadılar pandemi var diye.Bu pandemi sadece Kırşehir'e mi var ? Adalet mi bu ? Satılmış TFF '' diyerek tepki gösterdiler.    
1. Lige yükselme mücadelesinde yarı final rövanş maçında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım binlerce Sakarya taraftarını stadyuma aldı.Maçı izleyen Kırşehirli taraftarlar Kırşehir bürokrasisine tepki gösterdi.

 

Geçtiğimiz hafta evinde Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalan Kırşehir Belediyespor -Sakaryaspor maçında tribünlere az sayıda seyirci girişine izin verilmişti.İlk maçta çok sayıda pozisyon bulan Kırşehir Belediyespor ise bu pozisyonları değerlendirerememişti.Yarı final rövanş maçında Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım binlerce Sakaryalı taraftarı tribüne aldı.Sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan ve maske takmayan seyirciler koronavirüs tedbirlerini çiğnedi.Sakaryaspor'un 2-0 önde olduğu maçın 2. yarısı tribünden ayrılmayan seyirciler nedeniyle başlamadı.

 

KIRŞEHİR BÜROKRASİSİNE TEPKİ

 

Sakaryaspor tribünlerini görüntüleyen Kırşehirli taraftarlar ise , '' Sakarya Valisi tam 5 bin kişiyi içeri aldı.Kırşehir'in sayın valisi emniyet müdürü görsün.Kırşehir'de 30 kişiyi almadılar pandemi var diye.Bu pandemi sadece Kırşehir'e mi var ? Adalet mi bu ? Satılmış TFF '' diyerek tepki gösterdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.