Binlerce Kırşehirli Mehmetçiğe Destek İçin Yürüdü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2018 - 16:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Binlerce Kırşehirli Mehmetçiğe Destek İçin Yürüdü

Zeytin Dalı Operasyonuna destek için yürüyen binlerce Kırşehirli Cacabey Meydanına sığmadı. Saat 14:00'te Kırşehir Askerlik Şubesi önünde başlayan yürüyüşe binlerce Kırşehirli katılırken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk , Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,  Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Kırşehir İl Jandarma Alay Komutanı Albay  Orhan Ekemen de kortejin en önünde yer aldı. Askerlik şubesi önünden Cacabey Meydanı’na kadar yürüyerek, ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile Zeytin Dalı Operasyonu’na destek verildi. Kırşehir’de Zeytin Dalı Operasyonu’na destek için yürüyüşü ve miting düzenlendi.  Askerlik Şubesi önünden Cacabey Meydanı’na kadar yürüyerek, ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile Zeytin Dalı Operasyonu’na destek verildi. Askerlik Şubesi önünden başlayan kortej yürüyüşü Cacabey Meydanında miting alanında son buldu. [caption id="attachment_15269" align="aligncenter" width="800"] DCIM100MEDIADJI_0058.JPG[/caption] Mitingde Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün konuşmalarının ardından miting Mehter gösterisi ve şiir dinletileriyle sona erdi.
Zeytin Dalı Operasyonuna destek için yürüyen binlerce Kırşehirli Cacabey Meydanına sığmadı. Saat 14:00'te Kırşehir Askerlik Şubesi önünde başlayan yürüyüşe binlerce Kırşehirli katılırken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk , Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ,  Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Kırşehir İl Jandarma Alay Komutanı Albay  Orhan Ekemen de kortejin en önünde yer aldı.

Askerlik şubesi önünden Cacabey Meydanı’na kadar yürüyerek, ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile Zeytin Dalı Operasyonu’na destek verildi.

Kırşehir’de Zeytin Dalı Operasyonu’na destek için yürüyüşü ve miting düzenlendi.  Askerlik Şubesi önünden Cacabey Meydanı’na kadar yürüyerek, ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile Zeytin Dalı Operasyonu’na destek verildi.

Askerlik Şubesi önünden başlayan kortej yürüyüşü Cacabey Meydanında miting alanında son buldu. [caption id="attachment_15269" align="aligncenter" width="800"] DCIM100MEDIADJI_0058.JPG[/caption] Mitingde Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün konuşmalarının ardından miting Mehter gösterisi ve şiir dinletileriyle sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.