Binlerce Balık Ölüme Terk Edildi !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 14:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Binlerce Balık Ölüme Terk Edildi !

Kırşehir'de bulunan sulama kanalı kapatılınca, kanaldaki binlerce balık ölüme hapsedildi. Kırşehir Belediyesi Su arıtma tesisi yakınında bulunan sulama kanalı kapatılınca binlerce balık da ölüme terk edildi.Kanalın kapatılmasının sebebi henüz bilinmezken, canlıların hayatı hiçe sayılıyor. Suyun da gittikçe azaldığı kanalın bir kısmında balıkların birçoğu ölmüş durumda.Kalan balıklar ise can çekişiyor.İnsanoğlunun kendi varlığı için yaptığı işler de, diğer canlıların hayatına da değer vermesi hem bir erdem hem de kulluk görevi olmalı...Bu balıkların ölüme terk edilmesinin vebali hem kurumlar hem de başındakiler için büyük... ÖMER DURAN
Kırşehir'de bulunan sulama kanalı kapatılınca, kanaldaki binlerce balık ölüme hapsedildi.

Kırşehir Belediyesi Su arıtma tesisi yakınında bulunan sulama kanalı kapatılınca binlerce balık da ölüme terk edildi.Kanalın kapatılmasının sebebi henüz bilinmezken, canlıların hayatı hiçe sayılıyor.

Suyun da gittikçe azaldığı kanalın bir kısmında balıkların birçoğu ölmüş durumda.Kalan balıklar ise can çekişiyor.İnsanoğlunun kendi varlığı için yaptığı işler de, diğer canlıların hayatına da değer vermesi hem bir erdem hem de kulluk görevi olmalı...Bu balıkların ölüme terk edilmesinin vebali hem kurumlar hem de başındakiler için büyük...

ÖMER DURAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.