Bingöl’de patlama: 2 şehit

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 22:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bingöl’de patlama: 2 şehit

Bingöl’ün Genç ile Diyarbakır’ın Lice ilçeleri sınırında meydana gelen patlamada, 2 uzman çavuş şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Lice’de devam eden operasyonlar kapsamında Bingöl’ün Genç ilçesi ile Diyarbakır’ın Lice ilçesi arasında bulunan Sağgözü köyü kırsalında arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleriyle bir grup PKK’lı arasında çatışma çıktı. 2 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT DÜŞTÜ Çıkan çatışmada bir uzman çavuş olay yerinde şehit olurken, bir uzman çavuş ise ağır yaralandı. Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan uzman çavuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Çatışmanın ardından iki uzman çavuşu şehit eden PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
Bingöl’ün Genç ile Diyarbakır’ın Lice ilçeleri sınırında meydana gelen patlamada, 2 uzman çavuş şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Lice’de devam eden operasyonlar kapsamında Bingöl’ün Genç ilçesi ile Diyarbakır’ın Lice ilçesi arasında bulunan Sağgözü köyü kırsalında arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleriyle bir grup PKK’lı arasında çatışma çıktı. 2 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT DÜŞTÜ Çıkan çatışmada bir uzman çavuş olay yerinde şehit olurken, bir uzman çavuş ise ağır yaralandı. Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan uzman çavuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Çatışmanın ardından iki uzman çavuşu şehit eden PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.