Binali Yıldırım'ın Kırşehir'e Söz Verdiği Proje Rafa Kalktı

GÜNDEM 12.06.2022 - 22:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Binali Yıldırım'ın Kırşehir'e Söz Verdiği Proje Rafa Kalktı

2018 yılında yatırım programına alınan 4 bin kişilik spor salonu rafa kaldırıldı.Bunun yerine mevcut Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun yenilenerek kullanılması kararı alındı.Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu yenile çalışmaları ise başladı.

2018 yılında ortak basın açıklamasında bulunan AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir'e yapılacak olan ve dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın sözünü verdiği 4 bin kişilik Kapalı Spor Salonunun 2018 yılı yatırım programına alındığı belirtmişlerdi.Ancak aradan geçen sürede ne kapalı spor salonu yapıldı ne de proje ile ilgili ihaleye çıkıldı.   Kırşehir'e Yapılması Planlanan 4 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Hayal Oldu   KAPALI SPOR SALONU DA RAFA KALDIRILDI 2018 yılı yatırım programına alınan 4 bin kişilik kapalı spor salonu için 2018 genel seçimlerinin ardından herhangi bir çalışma yapılmadığı gibi projelendirme ya da ihale çalışmaları ile ilgili de herhangi bir gelişme yaşanmadı.Kırşehir'de yapımı durdurulan ve rafa kaldırılan projeler kervanına katılan 4 bin kişilik Kapalı Spor Salonu da hayal oldu.   MEVCUT AŞIKPAŞA SPOR SALONU YENİLENİYOR Kırşehir'e yapılması 4 bin kişilk kapalı spor salonu AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli döneminde rafa kaldırılırken bu kez daha vahim bir karara imza atıldı.Taşıyıcı kolonları çürüme noktasına gelen ve bir hayli eski bir yapı olan Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu'nun yenilenmesi kararlaştırıldı.Yaklaşık 500 kişi kapasiteli Aşıkpaşa Spor Salonu yenileme çalışmaları ise başladı.Böylece Kırşehir'e gelecek bir yatırım da hayaller kervanına katıldı.   Yenileme Çalışmaları Başlatılan Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun Taşıyıcı Kolonları Bu Halde      
2018 yılında yatırım programına alınan 4 bin kişilik spor salonu rafa kaldırıldı.Bunun yerine mevcut Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun yenilenerek kullanılması kararı alındı.Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu yenile çalışmaları ise başladı.

2018 yılında ortak basın açıklamasında bulunan AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir'e yapılacak olan ve dönemin Başbakanı Binali Yıldırım'ın sözünü verdiği 4 bin kişilik Kapalı Spor Salonunun 2018 yılı yatırım programına alındığı belirtmişlerdi.Ancak aradan geçen sürede ne kapalı spor salonu yapıldı ne de proje ile ilgili ihaleye çıkıldı.

 

Kırşehir'e Yapılması Planlanan 4 Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Hayal Oldu

 

KAPALI SPOR SALONU DA RAFA KALDIRILDI

2018 yılı yatırım programına alınan 4 bin kişilik kapalı spor salonu için 2018 genel seçimlerinin ardından herhangi bir çalışma yapılmadığı gibi projelendirme ya da ihale çalışmaları ile ilgili de herhangi bir gelişme yaşanmadı.Kırşehir'de yapımı durdurulan ve rafa kaldırılan projeler kervanına katılan 4 bin kişilik Kapalı Spor Salonu da hayal oldu.

 

MEVCUT AŞIKPAŞA SPOR SALONU YENİLENİYOR

Kırşehir'e yapılması 4 bin kişilk kapalı spor salonu AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli döneminde rafa kaldırılırken bu kez daha vahim bir karara imza atıldı.Taşıyıcı kolonları çürüme noktasına gelen ve bir hayli eski bir yapı olan Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu'nun yenilenmesi kararlaştırıldı.Yaklaşık 500 kişi kapasiteli Aşıkpaşa Spor Salonu yenileme çalışmaları ise başladı.Böylece Kırşehir'e gelecek bir yatırım da hayaller kervanına katıldı.

 

Yenileme Çalışmaları Başlatılan Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun Taşıyıcı Kolonları Bu Halde

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.