BİM, ŞOK, A-101 Kırtasiye Ürünleri Satmalı mı ?

EKONOMİ 07.09.2021 - 21:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

BİM, ŞOK, A-101 Kırtasiye Ürünleri Satmalı mı ?

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte zincir marketler ile ilgili tartışmalar yeniden alevlendi.Marketlerde kırtasiye ürünlerinin uygun fiyatlarda satılması vatandaşı memnun ederken yerel esnaf ise bu durumdan oldukça şikayetçi.Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, zincir marketlerin kalitesiz malzemeleri ucuza sattığını belirterek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Toptan fiyatına perakende satış sloganıyla Tüm Türkiye'de olduğu Kırşehir'in neredeyse tüm mahallelerinde bulunan zincir marketler gıda ürünleri dışında beyaz eşya, giysi, elektronik eşya ve kırtasiye malzemesi gibi çok sayıda ürünü de pazarlıyorlar.   VATANDAŞ MEMNUN ESNAF DERTLİ 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte zincir marketler de çok sayıda kırtasiye ürününü uygun fiyatlarla pazarlıyor.Bu durum vatandaşı memnun ederken yerel esnafları ise hayli rahatsız ediyor.Kırtasiyeciler , zincir marketlerin kendilerini bitirdiğini söylerken vatandaşlar ise hayat pahalılığında zincir marketlerin kırtasiye ürünlerini uygun fiyata vererek ceplerine katkıda bulunduğunu düşünüyorlar.Vatandaşlar ayrıca zincir marketlerin bu şekilde pazarlama yapmaması durumunda kırtasiye ürünlerinde fahiş artışlar meydana geleceğini de düşünüyor.   ''KALİTESİZ MALZEMEYİ UCUZA SATIYORLAR'' Öte yandan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk ''3 Harfli'' olarak nitelendirdiği zincir marketlerin kalitesiz malzemeyi ucuza verdiğini belirterek vatandaşları fiyat aldatmacası noktasında uyardı.Öztürk , ''Bütün yıl iş yapamayıp okulların açılacağı 1 ayı bekleyen kırtasiyeciler bu 3 harflilerin uygun fiyat adı altında sattığı kalitesiz ürünlerin gölgesinde kaldı. Kırşehir halkından rica ediyorum. 1-2 lira ucuza alacağım diye bu marketlerin oyununa gelmeyin. Kendi esnafınızdan alışveriş yapın. Çocuğunuza kalitesiz, sağlıksız, yalnızca bir kere kullanabileceği ürünleri almayın. Bunlardan alışveriş yaparak paranızı kalitesize yatırmayın. Kaliteli, dayanıklı, sağlıklı ürünleri asıl yerinden, kırtasiyelerden alın. Esnafınız sattığı ürünün her zaman arkasında durur ancak onlar durmaz! Düğününüzü, cenazenizi esnafınız bilir, ancak onlar bilmez. Yeri gelir evinizin anahtarını emanet edersiniz ancak o marketlerde bir poşetinizi bile bırakamazsınız. Esnaf size sattığı bir ürünle evine ekmek götürür ancak özellikle pandemide en çok 3 harfliler vatandaşlardan faydalandı. Diğer esnafların dükkânları kapalıyken onlar her esnafın ürününü sattı. Şimdi 1 buçuk yıldır okulların açılmasını bekleyen kırtasiyecilere bir darbe de siz vurmayın.'' ifadelerini kullandı.
2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte zincir marketler ile ilgili tartışmalar yeniden alevlendi.Marketlerde kırtasiye ürünlerinin uygun fiyatlarda satılması vatandaşı memnun ederken yerel esnaf ise bu durumdan oldukça şikayetçi.Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, zincir marketlerin kalitesiz malzemeleri ucuza sattığını belirterek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Toptan fiyatına perakende satış sloganıyla Tüm Türkiye'de olduğu Kırşehir'in neredeyse tüm mahallelerinde bulunan zincir marketler gıda ürünleri dışında beyaz eşya, giysi, elektronik eşya ve kırtasiye malzemesi gibi çok sayıda ürünü de pazarlıyorlar.

 

VATANDAŞ MEMNUN ESNAF DERTLİ

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte zincir marketler de çok sayıda kırtasiye ürününü uygun fiyatlarla pazarlıyor.Bu durum vatandaşı memnun ederken yerel esnafları ise hayli rahatsız ediyor.Kırtasiyeciler , zincir marketlerin kendilerini bitirdiğini söylerken vatandaşlar ise hayat pahalılığında zincir marketlerin kırtasiye ürünlerini uygun fiyata vererek ceplerine katkıda bulunduğunu düşünüyorlar.Vatandaşlar ayrıca zincir marketlerin bu şekilde pazarlama yapmaması durumunda kırtasiye ürünlerinde fahiş artışlar meydana geleceğini de düşünüyor.

 

''KALİTESİZ MALZEMEYİ UCUZA SATIYORLAR''

Öte yandan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk ''3 Harfli'' olarak nitelendirdiği zincir marketlerin kalitesiz malzemeyi ucuza verdiğini belirterek vatandaşları fiyat aldatmacası noktasında uyardı.Öztürk , ''Bütün yıl iş yapamayıp okulların açılacağı 1 ayı bekleyen kırtasiyeciler bu 3 harflilerin uygun fiyat adı altında sattığı kalitesiz ürünlerin gölgesinde kaldı. Kırşehir halkından rica ediyorum. 1-2 lira ucuza alacağım diye bu marketlerin oyununa gelmeyin. Kendi esnafınızdan alışveriş yapın. Çocuğunuza kalitesiz, sağlıksız, yalnızca bir kere kullanabileceği ürünleri almayın. Bunlardan alışveriş yaparak paranızı kalitesize yatırmayın. Kaliteli, dayanıklı, sağlıklı ürünleri asıl yerinden, kırtasiyelerden alın. Esnafınız sattığı ürünün her zaman arkasında durur ancak onlar durmaz! Düğününüzü, cenazenizi esnafınız bilir, ancak onlar bilmez. Yeri gelir evinizin anahtarını emanet edersiniz ancak o marketlerde bir poşetinizi bile bırakamazsınız. Esnaf size sattığı bir ürünle evine ekmek götürür ancak özellikle pandemide en çok 3 harfliler vatandaşlardan faydalandı. Diğer esnafların dükkânları kapalıyken onlar her esnafın ürününü sattı. Şimdi 1 buçuk yıldır okulların açılmasını bekleyen kırtasiyecilere bir darbe de siz vurmayın.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.