BİM'den Aldığı Ekmekten Çıkanlar Şoke Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2019 - 21:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

BİM'den Aldığı Ekmekten Çıkanlar Şoke Etti

Kırşehir'de BİM'den satın aldığı ekmeği eve getiren yediği ekmekteki kurtları görünce şoke oldu. Güldiken Mahallesi Güneykent yolu üzerinde bulunan BİM mağazasına öğle saatlerinde giden Mehmet Dağıstan buradan 2 ekmek aldı.Evde ekmeğin yarısını yediklerini belirten Dağıstan , '' Diğer yarısını böldüğümde kurtlar olduğunu fark ettim.Ekmeği fişi ile birlikte Tarım ve Orman Müdürlüğüne götürdüm.Dilekçe ile şikayetçi oldum.Diğer gıda ürünlerini az çok biliyoruz bazen hata kusur çıkıyor ama ekmek bu affa , affedilmeye gelmez.'' açıklamalarında bulundu.

Kırşehir'de BİM'den satın aldığı ekmeği eve getiren yediği ekmekteki kurtları görünce şoke oldu.

Güldiken Mahallesi Güneykent yolu üzerinde bulunan BİM mağazasına öğle saatlerinde giden Mehmet Dağıstan buradan 2 ekmek aldı.Evde ekmeğin yarısını yediklerini belirten Dağıstan , '' Diğer yarısını böldüğümde kurtlar olduğunu fark ettim.Ekmeği fişi ile birlikte Tarım ve Orman Müdürlüğüne götürdüm.Dilekçe ile şikayetçi oldum.Diğer gıda ürünlerini az çok biliyoruz bazen hata kusur çıkıyor ama ekmek bu affa , affedilmeye gelmez.'' açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.