BİM'de Satılan Kıymanın Şoke Eden Görüntüsü

SAĞLIK 15.07.2022 - 15:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

BİM'de Satılan Kıymanın Şoke Eden Görüntüsü

BİM Marketlerde satılan et ürününün sosyal medyada yeniden gündeme gelen görüntüsü tepki topladı. Görüntülerde, suya bırakılan kıymanın tüm rengini kaybettiği görüldü.

BİM zincir marketlerinde satılan Emin Et marka ürünlerinin sosyal medyada yeniden yayınlanan görüntüleri tepki çekti.Emin Et Dana Kıyma’nın suya atıldığı zaman tüm rengini bıraktığı ve etin beyaz şekilde sudan çıktığı görüldü.Raflarda satışa sunulan ürünün bu görüntüleri sosyal medyada “Yapay et, ihanet” notuyla paylaşıldı.   NAMET AYRINTISI BİM marketlerde satılan Emin Et markasına ait etlerin paketinin üzerinde bulunan bilgilere göre dana kıyma, BİM A.Ş. adına Namet Gıda Sanayi Tic. A.Ş. tarafından üretiliyor.   NAMET’TEN AÇIKLAMA Daha önce de çıkan iddialar üzerine Namet’ten açıklama yapılmıştı. Namet merkez fabrikasında çalışan bir gıda mühendisi, söz konusu dana kıymada herhangi bir renklendirici kullanımının olmadığı, zaten olsa bile bunun analizle çok kolay bir biçimde ortaya çıkabileceğini ifade etti.  
BİM Marketlerde satılan et ürününün sosyal medyada yeniden gündeme gelen görüntüsü tepki topladı. Görüntülerde, suya bırakılan kıymanın tüm rengini kaybettiği görüldü.

BİM zincir marketlerinde satılan Emin Et marka ürünlerinin sosyal medyada yeniden yayınlanan görüntüleri tepki çekti.Emin Et Dana Kıyma’nın suya atıldığı zaman tüm rengini bıraktığı ve etin beyaz şekilde sudan çıktığı görüldü.Raflarda satışa sunulan ürünün bu görüntüleri sosyal medyada “Yapay et, ihanet” notuyla paylaşıldı.

 

NAMET AYRINTISI

BİM marketlerde satılan Emin Et markasına ait etlerin paketinin üzerinde bulunan bilgilere göre dana kıyma, BİM A.Ş. adına Namet Gıda Sanayi Tic. A.Ş. tarafından üretiliyor.

 

NAMET’TEN AÇIKLAMA

Daha önce de çıkan iddialar üzerine Namet’ten açıklama yapılmıştı.

Namet merkez fabrikasında çalışan bir gıda mühendisi, söz konusu dana kıymada herhangi bir renklendirici kullanımının olmadığı, zaten olsa bile bunun analizle çok kolay bir biçimde ortaya çıkabileceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.