Bil Okullarından Öğrencilere Üniversitede Burs Fırsatı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2017 - 16:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bil Okullarından Öğrencilere Üniversitede Burs Fırsatı

BİL okullarında Üniversite avantajı... BİL Okulları ile İstanbul Aydın Üniversitesi yüzde 50 burs için anlaştı. Kırşehir BİL Okulları ile İstanbul Aydın Üniversitesi arasında ' EĞİTİM DESTEK BURSU' anlaşması yapıldı. Edinilen bilgiye göre; İstanbul Aydın Üniversitesi ve BİL Holding arasında BİL Temel Liseleri, BİL Anadolu Liseleri ve BİL Kolejleri öğrencilerine uygulanacak ''eğitim destek bursu'' konusunda protokol düzenlendi. Bil okulları yetkilileri konuya ilişkin şu bilgileri verdi: 2017 YILINDA İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN BİL OKULLARINA UYGULANACAK BURS PROTOKOLÜ İstanbul Aydın Üniversitesi ve Bil Holding Genel Müdürlüğü arasında, Bil Okulları öğrencilerine uygulanacak eğitim desteği bursu konusunda bir protokol düzenlenmiştir. Protokol uyarınca belirtilen bölümler için gereken şartlar sağlandığında öğrencilere yüzde 50 burs sağlanacaktır. Burslar bölümün normal eğitim-öğretim süresi boyunca geçerli olacaktır. İsteğe bağlı hazırlık sınıfında da öğrenci burstan yararlanabilecektir. Bu protokol 2017 ÖSYS sonuçlarına göre 2017-2018 öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerli olacaktır. Bil Okulları öğrencilerinin eğitim desteği bursu kazanabilmesi için aşağıdaki şartların mutlaka yerine getirilmesi gerekmektedir. Sıralanan şartlardan bir tanesi bile yerine getirilmediği takdirde eğitim desteği bursu verilemez. BURS VERİLEBİLMESİ İÇİN; 1.Öğrencinin en az bir yıl Bil Okullarına devam etmiş olması 2.Bil Okulları diplomasına sahip olması 3.İlk üç tercihinin üçünün de İstanbul Aydın Üniversitesi olması 4.İlk üç tercihinden bir tanesine ÖSYM tarafından yerleştirilmiş olması 5.ÖSYM tarafından yerleştirildiği bölümün EK:1’deki tabloda yer alması ŞARTLARI ARANIR.
BİL okullarında Üniversite avantajı... BİL Okulları ile İstanbul Aydın Üniversitesi yüzde 50 burs için anlaştı.

Kırşehir BİL Okulları ile İstanbul Aydın Üniversitesi arasında ' EĞİTİM DESTEK BURSU' anlaşması yapıldı. Edinilen bilgiye göre; İstanbul Aydın Üniversitesi ve BİL Holding arasında BİL Temel Liseleri, BİL Anadolu Liseleri ve BİL Kolejleri öğrencilerine uygulanacak ''eğitim destek bursu'' konusunda protokol düzenlendi. Bil okulları yetkilileri konuya ilişkin şu bilgileri verdi: 2017 YILINDA İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN BİL OKULLARINA UYGULANACAK BURS PROTOKOLÜ İstanbul Aydın Üniversitesi ve Bil Holding Genel Müdürlüğü arasında, Bil Okulları öğrencilerine uygulanacak eğitim desteği bursu konusunda bir protokol düzenlenmiştir. Protokol uyarınca belirtilen bölümler için gereken şartlar sağlandığında öğrencilere yüzde 50 burs sağlanacaktır. Burslar bölümün normal eğitim-öğretim süresi boyunca geçerli olacaktır. İsteğe bağlı hazırlık sınıfında da öğrenci burstan yararlanabilecektir. Bu protokol 2017 ÖSYS sonuçlarına göre 2017-2018 öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerli olacaktır. Bil Okulları öğrencilerinin eğitim desteği bursu kazanabilmesi için aşağıdaki şartların mutlaka yerine getirilmesi gerekmektedir. Sıralanan şartlardan bir tanesi bile yerine getirilmediği takdirde eğitim desteği bursu verilemez. BURS VERİLEBİLMESİ İÇİN; 1.Öğrencinin en az bir yıl Bil Okullarına devam etmiş olması 2.Bil Okulları diplomasına sahip olması 3.İlk üç tercihinin üçünün de İstanbul Aydın Üniversitesi olması 4.İlk üç tercihinden bir tanesine ÖSYM tarafından yerleştirilmiş olması 5.ÖSYM tarafından yerleştirildiği bölümün EK:1’deki tabloda yer alması ŞARTLARI ARANIR.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.