Bıçaklanan Kızın İfadesi Ortaya Çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 21:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bıçaklanan Kızın İfadesi Ortaya Çıktı

Kayseri'de 2 gün önce kaybolduktan sonra Mucur'da bıçaklanmış şekilde sazlık alanda bulunan Z.G.'nin ifadesi orta çıktı. Mucur İlçesi yakınlarında tarlada çalışan bir çiftçinin ihbarı üzerine bulunan 14 yaşındaki Z.G.'nin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Yakınları, ortaokul öğrencisi Z.G.,'nin tedavisine refakat ediyor. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan Z.G'nin, yaklaşık 3 gün önce Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesinde ailesiyle yaşadığı evden babaannesinin ikamet ettiği Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı bir köye gitmek için kaçtığını ve bir araca binerek yola çıktığını söylediği öğrenildi. Z.G. Mucur ilçesine bağlı Kurugöl köyüne geldiğinde şoförün kendisini bıçaklayarak yol kenarındaki sazlık alana attığını anlattı. Öte yandan, Mucur Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri de Z.G'yi aracına aldıktan sonra bıçaklayıp sazlık alana attığı iddia edilen sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri'de 2 gün önce kaybolduktan sonra Mucur'da bıçaklanmış şekilde sazlık alanda bulunan Z.G.'nin ifadesi orta çıktı.

Mucur İlçesi yakınlarında tarlada çalışan bir çiftçinin ihbarı üzerine bulunan 14 yaşındaki Z.G.'nin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Yakınları, ortaokul öğrencisi Z.G.,'nin tedavisine refakat ediyor.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan Z.G'nin, yaklaşık 3 gün önce Kayseri'nin merkez Melikgazi ilçesinde ailesiyle yaşadığı evden babaannesinin ikamet ettiği Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı bir köye gitmek için kaçtığını ve bir araca binerek yola çıktığını söylediği öğrenildi.

Z.G. Mucur ilçesine bağlı Kurugöl köyüne geldiğinde şoförün kendisini bıçaklayarak yol kenarındaki sazlık alana attığını anlattı.

Öte yandan, Mucur Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri de Z.G'yi aracına aldıktan sonra bıçaklayıp sazlık alana attığı iddia edilen sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.