Beşiktaşlılar Kırşehir'de Sokağa Döküldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2016 - 08:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Beşiktaşlılar Kırşehir'de Sokağa Döküldü

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın Kırşehir'deki taraftarları da Cacabey Meydanı'nda şampiyonluk sevinci yaşadı. Cacabey Meydanı'nda devasa Beşiktaş bayrak bayrağı açan taraftar meşalelerle meydanı aydınlattı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı alanda taraftarlar sloganlar atarak Beşiktaş’ın 14. şampiyonluğunu kutladı. Polis, Beşiktaş taraftarını taşkınlık yapmaması için uyarırken, taraftarlar hem yaya hem de araç konvoyu oluşturarak görsel şov yaptı.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın Kırşehir'deki taraftarları da Cacabey Meydanı'nda şampiyonluk sevinci yaşadı.

Cacabey Meydanı'nda devasa Beşiktaş bayrak bayrağı açan taraftar meşalelerle meydanı aydınlattı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı alanda taraftarlar sloganlar atarak Beşiktaş’ın 14. şampiyonluğunu kutladı. Polis, Beşiktaş taraftarını taşkınlık yapmaması için uyarırken, taraftarlar hem yaya hem de araç konvoyu oluşturarak görsel şov yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.