Benzin ve Motorine Dev Zam

EKONOMİ 25.02.2022 - 15:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Benzin ve Motorine Dev Zam

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litrede benzine 1,61 TL, motorine 1,50 TL'lik büyük zam bekleniyor.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası dolar/TL kuru ve petrol fiyatlarının artması, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere, litre başına benzine 1 lira 61 kuruş, motorine 1 lira 50 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak.   MOTORİN 17 TL’Yİ AŞACAK Zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak 16,85 TL’ye, Motorinin litre fiyatı ise 17 TL'ye yükselecek.
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litrede benzine 1,61 TL, motorine 1,50 TL'lik büyük zam bekleniyor.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası dolar/TL kuru ve petrol fiyatlarının artması, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak.

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere, litre başına benzine 1 lira 61 kuruş, motorine 1 lira 50 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak.

 

MOTORİN 17 TL’Yİ AŞACAK

Zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak 16,85 TL’ye, Motorinin litre fiyatı ise 17 TL'ye yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.